Σε λίγες μέρες, το MasterChef επιστρέφει με τον νέο του κύκλο, ο οποίος υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, ωραία πιάτα και μοναδικά ταλέντα!

Η παραγωγή, η κριτική επιτροπή και οι συμμετέχοντες βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, ενώ τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά! Ανάμεσα σ’ αυτούς που βρίσκονται στα παρασκήνια είναι και η κόρη του Κοντιζά, η οποία ομόρφυνε με τη γλυκιά παρουσία της το πλατό του MasterChef!

Η κόρη του κριτή του MasterChef βρέθηκε στα παρασκήνια και ο πατέρας της τη φωτογράφισε και την ανέβασε στο Instagram!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μπορεί να έχει πυρετώδεις προετοιμασίες για την πρεμιέρα της Δευτέρας, όμως, παράλληλα και πρώτα απ’ όλα είναι πατέρας γι’ αυτό κι έκανε ταυτόχρονα με τη δουλειά του και… babysitting!

Ο Κοντιζάς φωτογράφισε την κόρη το Αριάννα-Τσιχίρο στα παρασκήνια του reality μαγειρικής, την ανέβασε στο Instagram κι έγραψε:

Όταν έχεις πρεμιέρα τη Δευτέρα, αλλά πρέπει να κρατήσεις και τα παιδιά

«Η κάθε μέρα με το παιδί είναι με δυο λέξεις non-stop. Μέχρι την ώρα που πηγαίνει για ύπνο. Τότε ησυχάζουμε με την Δέσποινα. Μετά όμως μας λείπει και λέμε: “πότε θα ξυπνήσει να παίξουμε;”», είχε δηλώσει για την κόρη του ο Σωτήρης Κοντιζάς σε συνέντευξή του ενώ είχε αποκαλύψει πως εκείνος και η σύζυγός του είναι πολύ προσεκτικοί καθώς η κόρη τους έχει αρκετές αλλεργίες:

Θα έλεγα ότι είμαστε ενημερωμένοι γονείς. Η Δέσποινα είναι “ψείρας” σε αυτά και έχει διαβάσει ό,τι μπορεί να υπάρχει για παιδιά. Οπότε την εμπιστεύομαι σε αυτό το θέμα. Μια παραπάνω έννοια θα έλεγα που έχουμε για την Chihiro από τότε που γεννήθηκε είναι ότι έχει αρκετές τροφικές αλλεργίες. Πρέπει να είμαστε πάντα πολύ προσεκτικοί στο τι της δίνουμε. Από τότε κι εγώ ως μάγειρας στη δουλειά μου έχω αποκτήσει έξτρα ευαισθησία στο θέμα των αλλεργιών

Θυμίζουμε ότι το Καλοκαίρι, ο Σωτήρης Κοντιζάς έγινε για δεύτερη φορά πατέρας, αφού η αγαπημένη του Δέσποινα έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Διάβασε ακόμα:

Τη Δευτέρα η πρεμιέρα του MasterChef 3! | Όλες οι εκπλήξεις! (Videos)