Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου στο Instagram, με αφορμή το γεγονός ότι ξεκινούν μαζί περιοδεία για την παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα».

Πιο συγκεκριμένα, η κόρη της ηθοποιού, Δανάη Μπάρκα έγραψε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο, είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν».

«Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος, αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή», συνέχισε η ίδια στην ανάρτησή της για να προσθέσει ακόμη ότι:

Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς, ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί

Στη συνέχεια, η  Δανάη Μπάρκα απευθυνόμενη στη μητέρα της ανέφερε ότι: «Μαμά», είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους. «Βίκυ», είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου. Ευχαριστούμε πολύ – ξέρεις εσυ! Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιααα Τα λέμε…παντού!!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ε τώρα τι να πω; Νομίζω είναι απ τις φορές που η φωτογραφία μιλάει από μόνη της και τα λόγια είναι περιττά. Ωστόσο,είχαμε φανταστεί λίγο αργότερα την «πρώτη μας φορά» για πολλούς λόγους αλλά τα γεγονότα μας πρόλαβαν. Στην αρχή με έπιασε βαθιά μέσα μου ένα άγχος κι ένας φόβος,αλλά μια πρόβα χρειάστηκε για να πω «ουαου!!θα περάσουμε φαντάστικά ΑΝ καταφέρουμε να μην γελάσουμε πάνω στην σκηνή». 😂 Να λοιπόν που μετά από πολλές «πρώτες φορές» που έχουμε ζήσει οικογενειακώς,ήρθε η στιγμή να ζήσουμε και αυτό!! Να κάνουμε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα παίζοντας μαζί ♥️ «Μαμά»,είμαι πολύ περήφανη για σένα για ευνόητους λόγους. «Βίκυ»,είσαι υπέροχη συνάδελφος και τώρα καταλαβαίνω γιατί τόσα χρόνια ακούω ανθρώπους να θέλουν να δουλεύουν ξανά και ξανά μαζί σου. Ευχαριστούμε πολύ-ξέρεις εσυ!😍 Καλό καλοκαίρι να έχουμε παιδιααα♥️ Τα λέμε…παντού!! 😉 @maria_pentagiotissa_2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Danai Barka 🌻 (@danai_barka) στις

Σημειώνεται ότι δέκα μέρες πριν η θεατρική παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, κάνει πρεμιέρα, η Ελένη Καστάνη ανακοίνωσε το βράδυ της 17ης Ιουνίου, ότι αποχωρεί από την παράσταση. Στη συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου δέχτηκε να αντικαταστήσει την Ελένη Καστάνη, προκειμένου να μην ακυρωθεί η περιοδεία, αλλά και να μάθει τα λόγια και τα χορευτικά της παράστασης σε μόλις 7 ημέρες.

Η Βίκυ Σταυροπούλου σε ανάρτησή της στο Instagram είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Καμία φορά στην ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη. Έτσι,επειδή πάντα μετά την «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα χα χα χα…

Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια,τραγούδια,χορευτικά αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε! Αντε παιδιά,στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο.

Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλημέρα!!!!🌺🌺 Καμία φορά στην ζωή αλλιώς τα υπολογίζεις κι αλλιώς έρχονται τα πράγματα 😀 Το μόνο σίγουρο είναι πως ό,τι και να έρθει πρέπει να το αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και δύναμη. Έτσι,επειδή πάντα μετά την «βροχή» έρχεται το «ουράνιο τόξο» δέχτηκα με χαρά να είμαι στην «Μαρία Πενταγιώτισσα» γιατί δεν θα το άντεχα να μάθω και για άλλη ακύρωση παράστασης καλοκαιριάτικα χα χα χα…🤣 Η αλήθεια είναι ότι με έπιασε ένα άγχος που μέσα σε 7 μέρες πρέπει να μάθω καινούργια λόγια,τραγούδια,χορευτικά αλλά επειδή ο θίασος είναι υπέροχοι ηθοποιοί και υπέροχοι άνθρωποι νομίζω με τη βοήθεια τους θα το καταφέρουμε! Αντε παιδιά,στείλτε θετική ενέργεια και κουράγιο 🌼🌼 Ζαμπέτα μπορεί να μην τραγουδήσουμε αλλά Θεσσαλοί και Ηπειρώτες Μακεδόνες και νησιώτες Αθηναίοι Ρουμελιώτες όλοι γίναν Πενταγιώτες 🎶💋 @maria_pentagiotissa_2019

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βικυ Σταυροπουλου (@vicky_stavropoulou_official_) στις