Η κόρη της Τάμτα είναι σαν… αδερφή της!

LIKE US ON FACEBOOK

Η Τάμτα με την κόρη της μοιάζουν πιο πολύ με αδερφές παρά με μητέρα και κόρη! Είναι σαν συνομήλικες και εμείς τις θαυμάζουμε!

Η Τάμτα και η κόρη της έκαναν μια απ’ τις σπάνιες δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας και συγκεκριμένα στο fashion show των MI-RO, που πραγματοποιήθηκε στη Σχολή Καλών Τεχνών, το βράδυ της Κυριακής.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια είναι πάντα στα μεγαλύτερα events μόδας, μιας και λατρεύει το styling και το αποδεικνύει σε κάθε της εκκεντρική εμφάνιση, επομένως δεν θα μπορούσε να λείπει απ’ την 26η Athens Xclusive Designers Week.

Στο fashion show των MI-RO, η Τάμτα πήγε συνοδευμένη απ’ την 24χρονη πλέον κόρη της, την Άννυ, και φυσικά κέντρισαν όλα τα βλέμματα αλλά και τα φλας πάνω τους.

Η Τάμτα φόρεσε ένα κατακόκκινο φόρεμα ενώ η Άννυ ένα γκρι κοστούμι.

Η ομοιότητα μαμάς και κόρης είναι απίστευτη ενώ το ακόμα πιο απίστευτο είναι οι δυο τους μοιάζουν περισσότερο σαν να είναι αδερφές!

Η 38χρονη Τάμτα με την 24χρονη κόρη της έχουν μια υπέροχη σχέση, για την οποία έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν η τραγουδίστρια, δηλώνοντας πολύ περήφανη για το παιδί της.

Με κάνει υπερήφανη. Είμαι μαμά, πρωτίστως, και μετά όλα τα υπόλοιπα. Με βοήθησε πολύ η μητέρα μου με την κόρη μου. Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω διαφορετικά. Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, η κόρη μου ήταν ήδη 8 ετών, γεγονός που κάπως με διευκόλυνε. Δεν άφηνα δηλαδή μωρό στο σπίτι για να πάω στο μαγαζί, τελευταία πέντε χρονιά η κόρη μου είναι ανεξάρτητη. Δουλεύει, ζει μόνη της και τη θαυμάζω. Η μητέρα μου αναγκάστηκε από την ίδια τη ζωή να γίνει δυνατή και με έκανε κι εμένα δυνατή.Η κόρη μου έχει πάρα αυτά τα χαρακτηριστικά και μας… τρώει. Ήθελα ένα δυνατό κορίτσι με αυτόνομη προσωπικότητα

Η Τάμτα με την κόρη της:

Διάβασε και αυτό:

Τάμτα: Δεν ήθελα να παντρευτώ, ούτε ένιωθα ερωτευμένη…

Photo: NDP Photo Agency
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved