Η κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι ίδια η μαμά της, είναι και αυτή μια rock and roll queen. Η φωτογραφία που ανέβασε η Αναστασοπούλου στο Instagram.

Ναι, η κόρη της Πηνελόπης Αναστασοπούλου είναι ίδια με τη μαμά της κι αν όχι στην εμφάνιση, τότε σίγουρα στο στυλ. Το μήλο κάτω απ’ τη μηλιά θα πέσει, δεν λένε; Κι έγινε. Η μικρή το ‘χει. Είναι μια rock and roll queen, σαν τη μαμά της. Κάνει τσαχπινιές στο φακό την ώρα που τη φωτογραφίζει η μαμά της και πραγματικά τρέλανε τους followers στο Instagram.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου διανύει τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της και επιλέγει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κόρη της. Αυτή τη φορά δημοσίευσε, όμως, μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μας κρύβει όμως το προσωπάκι της.

Η μικρή Λυδία ξέρει να ποζάρει, όπως βλέπουμε και από τη φωτογραφία!

Μερικές μέρες πριν, η ηθοποιός είχε ανακοινώσει πως δεν θα συμμετέχει στην περιοδεία της παράτασης «Μόλις χώρισα» αφού ετοιμάζεται να υποδεχτεί το δεύτερο παιδάκι της.

Η ανάρτησή της στο Instagram:

«Από σήμερα η «Ηλέκτρα» μου, ίσως ο πιο αγαπημένος μου ρόλος μέχρι σήμερα για πολλούς λόγους, αποχωρεί για να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει και να ετοιμάσει τη φωλίτσα της για να έρθει το νέο μας μωρό… Ευχαριστώ τους συνοδοιπόρους μου σ’αυτό το ταξίδι για την εμπειρία και την εμπιστοσύνη.

Καλή συνέχεια «Μόλις χώρισα»…. ο κόσμος χρειάζεται το γέλιο που του δίνεις…».

Εμείς της ευχόμαστε με το καλό να κρατήσει στην αγκαλιά της και το δεύτερο μωράκι!

Διαβάστε επίσης:

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου αγαπάει το σώμα της και μας μαθαίνει να κάνουμε το ίδιο