Το ταλέντο της μαμάς της κληρονόμησε η κόρη της Jennifer Lopez, η οποία έχει φωνάρα!

Η κόρη της J.Lo τραγουδάει και μάλιστα τραγουδάει και πολύ καλά! Η διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε στο YouTube ένα video που το αποδεικνύει.

H 49χρονη ανέβασε ένα video απ’ τις πρόβες για την πρώτη live παρουσίαση του νέου της τραγουδιού, «Medicine». Μαζί της, βρισκόταν και η 11χρονη κόρη της, η οποία σε ένα από τα διαλείμματα, τραγούδησε το «If I ain’t got you» της Alicia Keys, κι άφησε τους πάντες έκπληκτους!

Η star παρακίνησε την μικρή της να τραγουδήσει, όμως, εκείνη αρχικά ήταν διστακτική. Εν συνεχεία, όμως, την βλέπουμε και την ακούμε να τραγουδάει σαν επαγγελματίας, με τη συνοδεία πιάνου.

Η Jennifer Lopez μιλώντας για την κόρη της, είπε:

Πρέπει να τη συμπεριλάβουμε στην περιοδεία!

Θυμίζουμε ότι και τον περασμένο Μάρτιο, η J. Lo δημοσίευσε ένα video με την 11χρονη να τραγουδά σόλο κατά τη διάρκεια σχολικής παράστασης, ενώ πέρσι η μικρή πρωταγωνίστησε στο video clip της μαμάς της για το τραγούδι «Limitless».

Τα δύο παιδιά της τραγουδίστριας, η Emme και ο Max, έχουν προσαρμοστεί εύκολα και γρήγορα στη νέα τους οικογένεια, δεδομένου ότι η J.Lo και ο Alex Rodriguez, οδεύουν για γάμο. Ο νέος της σύντροφος έχει και αυτός δύο κόρες από προηγούμενο γάμο, την 14χρονη Natasha και την 10χρονη Emma, που έχουν γίνει κολλητές φίλες με τα δίδυμα της Jennifer.

Δες ακόμα:

Το βίντεο με τα δίδυμα της J.Lo που αποδεικνύει ότι το ταλέντο είναι τελικά θέμα…γονιδίων