Η Keira Knightley αποφάσισε να μιλήσει έξω από τα δόντια. Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο internet ένα κείμενο της διάσημης ηθοποιού στο οποίο κάνει επίθεση στην Kate Middleton.

Μάλλον, δεν έχει την καλύτερη άποψη η Keira Knightley για την Kate Middleton και αυτό αποδεικνύεται μέσα από την επιστολή που δημοσίευσε σε μια φεμινιστική συλλογή με δοκίμια που τιτλοφορείται «Feminists Don’t Wear Pink (And Other Lies)» , δηλαδή «Οι φεμινίστριες δεν φορούν ροζ (και άλλα ψέματα).

Αναρωτιέσαι ποια ήταν η αιτία αυτής της επίθεσης; Θα σου εξηγήσουμε αμέσως.

Στην επιστολή η Keira Knightley μιλάει για την ημέρα που έφερε στον κόσμο την κόρη της τον Μάιο του 2015. Στις 2 Μαΐου του 2015 γέννησε και η Δούκισσα του Cambridge.

Αυτό που συνέβη και εκνεύρισε την Keira Knightley είναι ότι η Kate Middleton, 7 ώρες μετά τον τοκετό, έκανε μια δημόσια εμφάνιση στην οποία ήταν αψεγάδιαστη.

Μέσα στην επιστολή αναφέρει: «Καθόμασταν και κοιτούσαμε την οθόνη της τηλεόρασης. (Η Kate Middleton) βγήκε από το νοσοκομείο 7 ώρες μετά (τον τοκετό) βαμμένη και φορώντας ψηλοτάκουνα. Το πρόσωπο που όλος ο κόσμος θέλει να δει. Κρύψε. Κρύψε τον πόνο μας, (ότι) το σώμα μας “ανοίγει”, (ότι) τα στήθη μας στάζουν (γάλα), ότι οι ορμόνες μας είναι τρελαμένες. Μην δείξεις την μάχη που έδωσες Kate. Δείξε όμορφη, δείξε καλοντυμένη. Εφτά ώρες μετά την μάχη ζωής και θανάτου που έδωσες, εφτά ώρες μετά από την στιγμή που το σώμα σου άνοιξε και μια νέα ύπαρξη ουρλιάζοντας και μέσα στα αίματα ήρθε στην ζωή. Μην το δείξεις. Μην το πεις. Μείνει εκεί με το κορίτσι σου και φωτογραφίσου από ένα μάτσο άντρες φωτογράφους.»

Η διάσημη ηθοποιός μέσα στην επιστολή μιλά για την εμπειρία της από τον τοκετό και για την κατάσταση που βίωσε.

Η Keira μιλάει για την εμπειρία της, χωρίς να ντραπεί ή να ωραιοποιήσει την κατάσταση. Μέσα στο κείμενο αναφέρει τον πόνο, την κούραση και τις εικόνες που αντίκρισε. Μιλάει για όσα αντιμετωπίζει μια γυναίκα στον τοκετό(εμετός, πόνος, αίμα, ράμματα… κλπ). Η ηθοποιός καταλήγει λέγοντας «(Μετά από όλα αυτά) Εγώ είμαι το αδύναμο φύλο;».

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη κοινή έξοδος της Kate Middleton και της Meghan Markle (Photos)