Για πρώτη φορά αναφέρθηκε η Ειρήνη Καζαριάν για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε λέγοντας πως έχει ήδη κινηθεί νομικά. «Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών», αναφέρει μεταξύ άλλων η νικήτρια του GNTM.

Στην εκπομπή «Happy Day» μίλησε για πρώτη φορά η Καζαριάν για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε, αναφερόμενη στο ψευδές δημοσίευμα της εφημερίδας «Μακελείο».

«Δεν είμαι εγώ, εννοείται», διευκρινίζει η νικήτρια του GNTM, η οποία μέχρι στιγμής αντιμετωπίζει την υπόθεση με ψυχραιμία λέγοντας χαρακτηριστικά πως κάποιος ήθελε να τη ρίξει αλλά δεν τα κατάφερε.

Το έχω πάρει πολύ ήρεμα. Ξύπνησα ένα πρωί και είδα αυτό το δημοσίευμα (…) δεν είμαι εγώ εννοείται, είναι ψευδές όλο αυτό. Πήρα τηλέφωνο τους δικηγόρους μου και έχω κινηθεί ήδη νομικά. Πήγα στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αλλά δεν θα κάνω μήνυση ακόμα. Έχουμε βρει το άτομο που το έχει δημοσιεύσει. Στενοχωρήθηκα στην αρχή, διότι ένας άνθρωπος έκανε κάτι τέτοιο σε μια κοπέλα 21 ετών. Ήθελε να με ρίξει, αλλά δεν θα το καταφέρει

Ο δικηγόρος του μοντέλου, είχε τοποθετηθεί λέγοντας πως πρόκειται για ένα άκρως «συκοφαντικό δημοσίευμα» της εφημερίδας «Μακελειό».

«Η κυρία Καζαριάν έχει στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια», υπογράμμισε ο δικηγόρος του μοντέλου, Γιώργος Τζήκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα».

Το δημοσίευμα είναι άκρως συκοφαντικό, δεν είναι η ίδια. Είναι ένα δημοσίευμα που δεν συνάδει ούτε με την ανάγκη ούτε με τις αρχές του τύπου. Δεν είναι η κυρία Καζαριάν αλλά ακόμη και αν ήταν, είναι ένα ζήτημα που δεν είχε κανένα λόγο να προβληθεί και δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες του Τύπου

Όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος, η Ειρήνη Καζαριάν έχει ήδη στείλει ένα εξώδικο, δεν ζητά χρήματα, απλά ζητά να γίνει αναδημοσίευση με την αλήθεια.

«Αν δεν ανταποκριθεί η εφημερίδα, εκ των πραγμάτων θα κινηθεί αρμοδίως», ανέφερε ο δικηγόρος προσθέτοντας πως αυτό «την εκθέτει πανελλαδικά, σε μια στιγμή που πρέπει να χαρεί και να απολαύσει την δημοσιότητα και τη νίκη της».

Εκ των πραγμάτων, ένα νέο κορίτσι γίνεται διάσημο πάρα πολύ σύντομα, πάρα πολύ αιφνίδια, και πριν καν να προλάβει να χαρεί τη νίκη της από αυτό το reality συκοφαντείται

Διαβάστε επίσης:

Η Έλενα Χριστοπούλου συνεργάζεται με παίκτρια του GNTM και ξέρεις ήδη με ποια!