Η Κάτια Ζυγούλη μιλά για τον Σάκη Ρουβά, αποκαλύπτει στιγμές της καθημερινότητάς της, ενώ δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συνεντεύξεις.

Είναι μανούλα, είναι σύζυγος, είναι γυναίκα, είναι μοντέλο, είναι ταλαντούχα. Τι μπορεί να λείπει από τη ζωή της Κάτιας Ζυγιούλη; Η Κάτια Ζυγούλη μιλά για τον Σάκη Ρουβά όχι ως τον σούπερ σταρ που γνωρίζουμε εμείς, αλλά ως τον υπέροχο πατέρα των παιδιών της.

Η Κάτια Ζυγούλη μιλά για τον Σάκη Ρουβά αλλά και την καθημερινότητα με τα παιδιά της στα πλαίσια του περιοδικού Glow και σε μια συνέντευξη που δεν είχαμε συνηθίσει από το μοντέλο.

Όταν την ρώτησαν , λοιπόν, αν ένιωσε ποτέ πως ζει στη σκιά ενός σούπερ σταρ, η ίδια απάντησε πως αυτό που για κάποιον είναι σκιά, για εκείνη είναι ένα φωτεινό μέρος και αυτός ο σούπερ σταρ είναι ο υπέροχος πατέρας των παιδιών της.

Αυτό που για κάποιον είναι σκιά, για μένα είναι ένα φωτεινό μέρος. Μόνο ο εγωισμός θα με εμπόδιζε να το διακρίνω. Ο σούπερ σταρ είναι ο τρυφερός σύντροφός μου, ο υπέροχος πατέρας των παιδιών μας κι ένας πολύ υποστηρικτικός άνθρωπος

Η Κάτια Ζυγούλη διαφωνεί ελάχιστα με τον Σάκη Ρουβά, ενώ το σ’ αγαπώ το λέει κάθε μέρα. «Αν όχι με λέξεις, με μια κίνηση, ένα βλέμμα» δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Κι αν αναρωτιέσαι τι μπορεί να λείπει από την Κάτια Ζυγούλη αφού τα έχει όλα; Νιώθει πλήρης; Η ίδια απαντά πως «πάντα κάτι θα μου λείπει, για να συνεχίσω να ονειρεύομαι».

Και πώς είναι για την μαμά Κάτια μια απλή, καθημερινή μέρα με τα τέσσερα παιδιά της;

Το μοντέλο αποκάλυψε στο περιοδικό Glow μερικά καθημερινά ημερήσια στιγμιότυπα με τους αγαπημένους της ανθρώπους…

Κάτι που επαναλαμβάνεται σε ημερήσια βάση και σου αρέσει πολύ; 

Με την Αναστασία κάνουμε βραδινές κουβέντες και προγραμματίζουμε το εβδομαδιαίο οικογενειακό μενού. Με τον Αλέξανδρο κατασκευάζουμε αετούς, δράκους και λιοντάρια από χαρτόνι.

Με την Αριάδνη απολαμβάνουμε μια κοριτσίστικη βόλτα για παγωτό, αλλά και τα παιχνίδια μνήμης. Ο Απόλλωνας, πάλι, όταν μπαίνω το πρωί στο δωμάτιό του, είναι τόσο χαρούμενος!

Θέλει να διαβάζουμε κάθε βράδυ το ίδιο παραμύθι. Όσο για τον Σάκη, απολαμβάνουμε και οι δύο την κωδικοποιημένη οπτική επικοινωνία μας. Αυτό με κάνει να γελάω αφάνταστα.

Διαβάστε επίσης:

Πρώτη βουτιά για την Κάτια Ζυγούλη με ολόσωμο μαγιό! | Photos