Η Κάτια Ζυγούλη φτιάχνει αυγά στο νέο video στο κανάλι της στο YouTube και μας μαθαίνει τα μυστικά της για τέλειο πρωινό!

Το νέο κανάλι της Κάτιας στο YouTube είναι ένα φρέσκο κανάλι που υπόσχεται χρήσιμες συμβουλές με μια θηλυκή ματιά στον σύγχρονο κόσμο.

Μετά το video με τα tips για τη βαλίτσα των διακοπών, η Κάτια επανήλθε μ’ ένα νέο video που περιλαμβάνει πεντανόστιμα αυγά, ενώ μοιράζεται τα μυστικά της για να βγει τέλεια η συνταγή!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αποφασίσεις να φτιάξεις πρωινό με αυγά, μην ξεχάσεις να συμβουλευτείς την Κάτια Ζυγούλη!

«Τι κάνεις όταν ο καθένας θέλει το δικό του αυγό μαγειρεμένο διαφορετικά; Η καθημερινότητα μου! Λατρευω τα αυγά και θέλω να τρώνε και τα παιδιά, αφού είναι ιδανική τροφή -στο σπίτι έχουμε τα δικά μας αυγά, εξου και η εξοικείωση με τις κότες. Έτσι, είπαμε με τη φίλη μου Θέμιδα Καρδιόλακα (οι περισσότεροι την ξέρετε από το δικό της κανάλι Mama Knows και τα βιβλία μαγειρικής της), να δοκιμάσουμε τρεις διαφορετικούς τρόπους μαγειρέματος, για να σπάσει η ρουτίνα του βραστού αυγού και της ομελέτας. Τώρα το Καλοκαίρι είναι ευκαιρία να ετοιμάσουμε γενναία πρωινά για τους δικούς μας και τους φίλους μας, να τους περιποιηθούμε, αλλά και για να μην πεινάσουμε γρήγορα στην παραλία», γράφει η Κάτια Ζυγούλη στην περιγραφή του video της.

Το Katia’s Stories είναι ένα κανάλι με εικόνες και συναισθήματα της κανονικής ζωής. Μια θηλυκή ματιά στον σύγχρονο κόσμο, τον πραγματικό και τον φανταστικό. Είναι η ματιά της γυναίκας που έγινε μάνα και της μάνας που παραμένει γυναίκα. Έχει γεύση και εικόνες ζωής με γλύκες και πίκρες. Μιλάει για τη σχέση μας με το παιδί εκείνο που έχουμε μέσα μας κι αυτό που μεγαλώνει μαζί μας! Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία περιγράφει η Κάτια το κανάλι της.