Όπως είναι ήδη γνωστό, η Κατερίνα Στικούδη θα είναι παρουσιάστρια στο διαγωνισμό μόδας που έρχεται στις οθόνες μας σε λίγο καιρό. Πόσο ενθουσιασμένη είναι και τι αποκαλύπτει η Κατερίνα Στικούδη για το My Style Rocks; 

Η τραγουδίστρια στη συνέντευξη που έδωσε στο “TV Έθνος” λίγο πριν την έναρξη του τρίτου κύκλου του διαγωνισμού μόδας, τα αποκάλυψε όλα. Μίλησε, μάλιστα, και για τη σύγκριση με την Ευαγγελία Αραβανή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κομμάτι της παρουσίασης του διαγωνισμού.

Τι δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη για το My Style Rocks;

Αρχικά η Κατερίνα Στικούδη ανέφερε ότι με τη νέα χρονιά θα την βλέπουμε σε δύο κανάλια, αφού πέρα από το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, θα συνεχίσει και στο κομμάτι της υποκριτικής στη σειρά του Ant1.

Στην ερώτηση του αν την αγχώνει πιθανή σύγκριση με τις δύο προηγούμενες παρουσιάστριες του διαγωνισμού μόδας, Ευαγγελία Αραβανή και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η τραγουδίστρια απάντησε αρνητικά.

Όχι γιατί εγώ είμαι μελαχρινή εκείνες είναι ξανθιές (γέλια). Δεν με αγχώνουν όχι. Ο καθένας μας είναι διαφορετικός. Εγώ θα κάνω το My Style Rocks με το δικό μου στυλ. Και βέβαια σε συνεννόηση με την παραγωγή και το κανάλι 

Η νεαρή τραγουδίστρια και μοντέλο πριν από λίγες μέρες, καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά, εκδήλωσε τον ενθουσιασμό της για το επαγγελματικό της αυτό ξεκίνημα, λέγοντας χαρακτηριστικά “Μου αρέσει πάρα πολύ που τελικά μπόρεσα να το κάνω. Θα είναι μια εμπειρία για εμένα γιατί έχω να παρουσιάσω από την εποχή του Mega Star, δέκα χρόνια πριν. Τότε ήμουν 19 ετών”, ενώ συνέχισε τονίζοντας “Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, θα διαβάζω, θα θέλω να είμαι δίπλα στα κορίτσια γιατί όλο αυτό που κάνουν θα είναι πολύ αγχωτικό”.

Στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks φέτος θα υπάρξουν αλλαγές, αφού στις καρέκλες των κριτών θα κάθονται η Έλενα Χρυστοπούλου, ο Λάκης Γαβαλάς κι ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει μέσα στο Γενάρη με πιθανές ημερομηνίες τις 13 και 20 Ιανουαρίου.

Διάβασε ακόμα:

Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει για πρώτη φορά για τον ρόλο της στο My Style Rocks!