Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν είναι απλώς κορυφαία αθλήτρια αλλά είναι άνθρωπος και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά. Το video με την Στεφανίδη και τη Μπράντσο είναι ένα καλό μάθημα για όλους.

Η Κατερίνα Στεφανίδη μας δείχνει το μεγαλείο της ψυχής της κάθε φορά. Όχι απλώς αγωνίζεται με όλο της το είναι για την Ελλάδα αλλά είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Το video με την Στεφανίδη και τη Μπράντσο απ΄τον τελικό της Πέμπτης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου είναι ακόμα μια τρανή απόδειξη.

Ο φακός απαθανάτισε δύο πολύ γλυκιές στιγμές με την Κατερίνα Στεφανίδη. Στη μια προσπαθεί να βάλει το νούμερο στη φανέλα της Βρετανίδας αθλήτριας Μπράντσο και στο άλλο πανηγυρίζει για το έγκυρο άλμα της. Ανταγωνισμός; Μόνο στα λογικά πλαίσια. Πρώτα απ’ όλα επιλέγει να είναι άνθρωπος και μετά αθλήτρια.

Θα πανηγυρίσει με την επιτυχία του άλλο και θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί. Γιατί αυτό είναι η Κατερίνα Στεφανίδη: Ένας υπέροχος άνθρωπος.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Στεφανίδη πήρε το χρυσό μετάλλιο στο επί κοντώ κατά την 3η ημέρα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στίβου ανδρών – γυναικών στο Βερολίνο και έκανε την Ελλάδα περήφανη. Το αργυρό μετάλλιο πήρε η Νικόλ Κυριακοπούλου και την τρίτη θέση κατέκτησε η Χόλι Μπράντσο.

Διαβάστε επίσης:

https://ipop.gr/eidisis/i-sygkinitiki-anartisi-tis-kyriakopoyloy-meta-to-metallio-gia-tin-kori-tis-photo/