Σε συνέντευξη της η Κατερίνα Λέχου μίλησε για όλα. Για τον σύντροφό της, τη ζωή γενικότερα αλλά και γιατί δεν έκανε ποτέ παιδί.

Στη συνέντευξή της η Κατερίνα Λέχου ήταν ανοιχτή, μίλησε για όλα και απάντησε και στην ερώτηση που της κάνουν συνέχεια “γιατί δεν έκανε παιδί”. Η ίδια δήλωσε πως της αρέσει η μοναχικότητα, από μικρή της άρεσε και πάντα έβρισκε μια γωνιά να χωθεί και να απομονωθεί.

Αυτό το κάνει μέχρι και σήμερα, βρίσκει χώρο για τον εαυτό της, για να μείνει λίγο μόνο της.  Αναφορικά με τον γάμο της με τον Μάνο Στρατάκη, η Λέχουν δήλωσε πως τον χώρεσε και αυτόν στη ζωή της και δεν ήταν απλώς μια «απελπισμένη 40αρα που ήθελε να παντρευτεί».

Χώρεσα και τον γάμο στη ζωή μου αλλά εξακολουθώ να έχω χρόνο μόνη μου… Δεν είχα κανένα λόγω στα 40 μου να παντρευτώ. Δεν ήμουν η απελπισμένη 40άρα, που ήθελε να παντρευτεί

Και γιατί δεν έκανε παιδί; Είναι μια ερώτηση που έχει βαρεθεί να απαντά!

Δεν με ενοχλεί να με ρωτάνε, έχω βαρεθεί να απαντώ… Η απάντηση είναι απλή δεν ήθελα! Η επιμονή και η επανάληψη δηλώνει κάτι, σημαίνει ότι το σωστό θα ήταν να έχεις κάνει παιδί, το σωστό είναι να θέλεις, εσύ γιατί δε θέλεις έχεις κάποιο πρόβλημα;

Δεν την ενοχλούν οι ρυτίδες, προσέχει τον εαυτό της, τον σέβεται όπως σέβεται και τον διπλανό της. Το μυαλό της είναι όλη της ύπαρξη κι αν το χάσει «τελείωσε», όπως αναφέρει και η ίδια.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου:

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Λέχου μαζί με τους Στέλιος Μάινας, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Κατερίνα Μισιχρόνη και Γιώργος Κοτανίδης, ανεβάζουν την παράσταση  «Το Δείπνο», το διάσημο best seller του Χέρμαν Κοχ, στο Σύγχρονο Θέατρο!

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη φωτογραφία της Αναστασοπούλου με το νεογέννητο μωράκι της!