Η Κατερίνα Δαλάκα στην Τουρκία για διακοπές και… όχι μόνο

LIKE US ON FACEBOOK

Ταξίδι και διακοπές στην Τουρκία είχε το καλοκαιρινό  πρόγραμμα για την Κατερίνα Δαλάκα. Καλοκαιρινές διακοπές στη γείτονα χώρα και επίσκεψη σ’ έναν γνώριμο φίλο από το Survivor 2019 είχε η γνωστή αθλήτρια στίβου. Κατερίνα Δαλάκα και Ατακάν βρέθηκαν στη Τουρκία, με τον πρώτο να αναλαμβάνει τη φιλοξενία, αλλά και τη ξενάγηση της νικήτριας του φετινού παιχνιδιού επιβίωσης.

Κατερίνα Δαλάκα και Ατακάν είχαν τραβήξει τα βλέμματα στο φετινό Survivor και είχαν ξεσηκώσει φήμες για πιθανή σχέση. Ωστόσο, οι δύο παίκτες είχαν δηλώσει επανειλημμένα πως είναι δύο καλοί φίλοι και πως ο καθένας τρέφει αγάπη και σεβασμό για τον άλλον.

Εκεί οι δύο… φίλοι επισκέφθηκαν πολλά μέρη στην Τουρκία, κάτι που έκαναν γνωστό αμφότεροι μέσω του Instagram. Βρέθηκαν σε γνωστούς ναούς της Τουρκίας, καθώς και στο γήπεδο που φιλοξένησε τον τελικό του Super Cup Ευρώπης, ανάμεσα στις Chelsea και Liverpool.

Από εκεί ο Ατακάν ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, συνοδεύοντας την με μια λεζάντα όλο νόημα, στην οποία εξέφραζε τα συναισθήματα και τις αρετές που του έχει «γεννήσει» η Ελληνίδα αθλήτρια.

Οι φωτογραφίες των Κατερίνα Δαλάκα και Ατακάν από την Τουρκία:

Η δημοσίευση όλο νόημα από τις διακοπές για την Κατερίνα Δαλάκα:

Ο Ατακάν, πριν λίγες ώρες, δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα. Οι δυο τους βρίσκονται στο στάδιο της τούρκικης ομάδας, Μπεσίκτας. Τη φωτογραφία αυτή συνόδευε μια πάρα πολύ ωραία περιγραφή στην οποία ο Τούρκος αναφέρει «Ο άνθρωπος που μου δίδαξε τις αλήθειες της ζωής, που έφερε πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου, ένα ακριβές ιδανικό πρόσωπο! Είμαι τόσο τυχερός που σε έχω στη ζωή μου και θα είσαι στα βάθη της καρδιάς μου για πάντα @katerina_dalaka».

View this post on Instagram

The person who taught me the truths of life, who brought many beautiful things to my life, an exact ideal person! I am so lucky to have you in my life, and you will be in the depth of my heart forever.. 🙏🏻 @katerina_dalaka

A post shared by Atakan Işıktutan (@isiktutanatakan) on

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved