Η Σμαράγδα Καρύδη χρησιμοποιεί τα social media με τον σωστό τρόπο, θέλοντας να περάσει σημαντικά μηνύματα. Αυτές τις μέρες, φυσικά μένει σπίτι, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Απ’ την πρώτη στιγμή που επιβλήθηκαν τα μέτρα, η ηθοποιός ανεβάζει videos στον λογαριασμό της, θέλοντας να επηρεάσει θετικά τους followers της. Και πριν από μερικές ώρες είδαμε ένα video όπου η Σμαράγδα Καρύδη τραγουδάει το Imagine σε μια… διαφορετική εκδοχή!

Παίρνοντας έμπνευση απ’ την κίνηση που έγινε στο εξωτερικό με διάσημους να τραγουδούν το Imagine, η ηθοποιός αποφάσισε να περάσει το δικό της μήνυμα, αλλάζοντας τους στίχους του τραγουδιού.

Τα έβαλε με όλους όσους δεν ακολουθούν τις συστάσεις των ειδικών και εξακολουθούν να βγαίνουν έξω και να συγκεντρώνονται παρέες, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία και επιτρέποντας στον ιό να εξαπλωθεί.

“Imagine να μην ήσουν τόσο γαϊδούρι, και να παλουκωνόσουν επιτέλους σπίτι σου, να μην έτρεχες εκδρομές στα νησιά και στο χωριό σου και να παλουκωνόσουν επιτέλους λέμε σπίτι σου. Imagine να σουν πιο υπεύθυνος, πόσο πιο εύκολα και γρήγορα θα τελείωνε όλο αυτό”, είναι μόνο μερικοί απ’ τους στίχους που λέει η Καρύδη στο video που ανέβασε, στο οποίο με πολύ χιούμορ και χωρίς να διστάσει να τσαλακωθεί, περνάει το μήνυμα που θέλει, ρίχνοντας τα βέλη της σε όλους τους ανεύθυνους που εξακολουθούν να βολτάρουν και να πηγαίνουν εκδρομές.

Όλο το video όπου η Σμαράγδα Καρύδη τραγουδάει το Imagine:

https://www.instagram.com/p/B994Yjcp5GZ/?fbclid=IwAR3f4SWItREkPcgLSi3IOVlbT8IPu1JwOgtwhw3IYgI_wEsM6cl0azWEm58

Πριν από μερικές μέρες, η ηθοποιός σε ένα άλλο της video εξηγούσε πως τώρα είναι η ώρα οι πλούσιοι Έλληνες να συμβάλλουν στην κάλυψη αναγκών του συστήματος υγείας, το οποίο βρίσκεται αντιμέτωπο με μια πρωτόγνωρη κατάσταση.

Θέλω σήμερα να απευθυνθώ στους πλούσιους Έλληνες, στους αρκετά πλούσιους Έλληνες, στους πολύ πλούσιους Έλληνες, στους Έλληνες μεγιστάνες, στους Έλληνες που δεν ξέρουν τι έχουν… Ήρθε η ώρα να βάλετε το χέρι στην τσέπη παιδιά. Χρειάζεται το σύστημα πάρα πολλά πράγματα: Χρειάζεται ΜΕΘ, χρειάζονται κρεβάτια, χρειάζονται φάρμακα, χρειάζονται γάντια, χρειάζονται μάσκες. Οτιδήποτε χρειάζεται μπορείτε να το μάθετε πάρα πολύ εύκολα, μπορείτε να συνεργαστείτε και μεταξύ σας, μπορείτε να μοιράσετε τις δουλειές, πάντως είναι η ώρα να βοηθήσετε. Και είναι η ώρα να φερθείτε όπως φέρθηκαν όλοι οι μεγάλοι ευεργέτες ενόψει και της 25ης Μαρτίου που θα γιορτάσουμε σε λίγες ημέρες. Είναι ώρα να φερθείτε σαν τον Συγγρό, τον Αβέρωφ, το Ζάππα, το Σίνα και τόσους άλλους σπουδαίους ευεργέτες αυτής της χώρας κι έτσι κι εσείς μπορείτε στο μέλλον να καμαρώσετε το όνομά σας σε μια πλατεία, σε μια λεωφόρο, σε ένα αεροδρόμιο, σε ένα δρόμο και να μη μείνετε μόνο σε κάποιες φωτογραφίες από κάποιες κιτρινισμένες κοσμικές στήλες παλιών περιοδικών. Κάντε το τώρα, μπορείτε και κυρίως κάντε το απ’ το σπίτι. Να είστε καλά

https://www.instagram.com/p/B94PGqdJPjS/

Και φυσικά, μόλις είχε γίνει γνωστό ότι κλείνουν και τα θέατρα, είχε τονίσει την ανάγκη του να μείνουμε στο σπίτι μας ενώ είχε δώσει ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι!

Δες ακόμα:

#Μένουμε_σπίτι: Οι αγαπημένοι μας celebrities μας είπαν πώς περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι