Ο Andy Rowell πήγε στο «America’s Got Talent» και έκανε την καλύτερη οντισιόν στο “Έχεις Ταλέντο” ever! Ο ίδιος κατάφερε με καραόκε και με μία και μόνο λέξη να τους ξεσηκώσει όλους!

Η συγκεκριμένη οντισιόν στο “Έχεις Ταλέντο” είναι μια απ’ τις πιο ξεκαρδιστικές κι εντυπωσιακές στιγμές του show, αφού ο εν λόγω διαγωνιζόμενος πέρασε στην επόμενη φάση χωρίς να χρειαστεί καν να τραγουδήσει!

Το ταλέντο του, όμως, το οποίο έγινε viral μέσα σε μερικές ώρες, του χάρισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του reality αναζήτησης ταλέντων.

Ο ίδιος χρειάστηκε μόνο να πει… «Tequila» κι όλα τα άλλα ήταν περιττά, αφού ξεσήκωσε κοινό και κριτική επιτροπή χωρίς προσπάθεια, δείχνοντας απλά τον πραγματικό του εαυτό!

Ήταν μάλιστα τόσο καλός που καταχειροκροτήθηκε ακόμα και από τον 59χρονο Simon Cowell, ο οποίος έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν του αρέσει καθόλου το καραόκε!

Δείτε την απολαυστική οντισιόν στο “Έχεις Ταλέντο”:

https://www.youtube.com/watch?v=GFzOiX4XlA4

Info!

To “Αμερική έχεις ταλέντο” παίζεται ανελλιπώς στην αμερικανική τηλεόραση απ’ το 2006. Από την πρεμιέρα του μέχρι σήμερα, το show έχει αποκαλύψει νέα ταλέντα ενώ έχει προωθήσει πολλούς καλλιτέχνες. Το 2013, κυκλοφόρησε ένα βιβλίο με τίτλο “AGT: The Untold Stories of America’s Got Talent”, το οποίο περιλαμβάνει την περιγραφή των σεζόν, των διαγωνιζομένων, των κριτών και των τεχνικών παραγωγής του show, καθώς και λεπτομερείς συνεντεύξεις με τους διαγωνιζόμενους όλων των σεζόν μέχρι την ημερομηνία της δημοσίευσης του βιβλίου.

Η τεράστια επιτυχία του show οδήγησε στους παραγωγούς στο να δημιουργήσουν ένα spin-off διαγωνισμό, στην επέτειο των 13 χρόνων, με τίτλο “America’s Got Talent: The Champions”. Το συγκεκριμένο show αποτελείτο από αξιοσημείωτους διαγωνιζόμενους από τις ΗΠΑ, αλλά κι άλλους διαγωνισμούς “Έχεις Ταλέντο” σ’ όλο τον κόσμο, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο NBC στις 7 Ιανουαρίου 2019.