Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Βίκυ Καγιά στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τρίτης, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της έντασης με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά το γιατί έχει μετανιώσει που έβαλε τη Μέγκι στο GNTM!

Όταν η Ελεονώρα Μελέτη τη ρώτησε εάν έχει μετανιώσει για κάποιο απ’ τα κορίτσια που πέρασε στις οντισιόν, η Βίκυ Καγιά για τη Μέγκι είπε πως μετάνιωσε λίγο που της έδωσε το “ναι” στην οντισιόν.

Γιατί το μετάνιωσε; Όπως είπε η Βίκυ Καγιά, είδε πως η Μέγκι έχασε το φως και το πάθος που φαινόταν ότι είχε κι αυτό, όπως τόνισε, τη στεναχωρεί όταν το βλέπει να συμβαίνει:

Μετάνιωσα λίγο που έδωσα “ναι” στην Μέγκι. Ήρθε σαν πολύ έτσι φρέσκο, γλυκό σέξι κορίτσι και τελικά μέσα στη διαδικασία σαν να μαύρισε, σαν να γκρίζαρε, σαν να έχασε αυτό το φως που είχε και την ελπίδα και το πάρα πολύ πάθος. Και εμένα αυτό γενικά με λυπεί στους ανθρώπους, να χάνουν το πάθος και το focus τους

https://www.youtube.com/watch?v=_saDyCqsjW0

Η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε επίσης στην ένταση που προκλήθηκε στις οντισιόν του GNTM με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αναφορικά με την Άννα Αμανατίδου.

Η ίδια τόνισε πως είδαμε στον αέρα όλη την ένταση και έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η ένταση τελείωσε μετά το γύρισμα, χωρίς να είναι κάτι που είχε συνέχεια:

Αυτή η ένταση που είδατε στο αέρα ήταν αυτή που υπήρξε, δεν υπήρξε τίποτα παραπέρα. Μετά το γύρισμα η Ηλιάνα ήρθε και μου είπε “δεν πιστεύω να σε ενόχλησε αυτό”. Της είπα “όχι Ηλιάνα μου”. Το σκηνικό είχε γίνει για την Άννα Αμανατίδου

Η Βίκυ Καγιά μίλησε και για την εποχή που αποφάσισε να ξεκινήσει την καριέρα της ως μοντέλο ενώ ήταν ακόμα μαθήτρια και περιέγραψε την αντίδραση των γονιών της: «Τυχαία ξεκίνησα, δεν είχα σκεφτεί να γίνω μοντέλο. Περπατούσα στο Χαλάνδρι, με σταμάτησαν και μου έγινε η πρόταση, κι εγώ ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ… Στον μπαμπά μου το είπα, όχι στη μαμά, γιατί ήταν από τα Χανιά. Εκείνος μου είπε τον «κακό σου τον καιρό». Του είπα έλα «ρε μπαμπά, πάμε να δούμε τι είναι αυτό».

Δες κι αυτό:

Βίκυ Καγιά: Όταν φεύγω απ’ τη δουλειά, πάω σπίτι και…