Να επιτρέπει στον Brad Pitt να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά καλείται η Angelina Jolie, τουλάχιστον μέχρι να βγει η οριστική απόφαση του δικαστηρίου.

Η Jolie πρέπει να δίνει περισσότερο χρόνο στον Brad Pitt με τα παιδιά, σύμφωνα με όσα αποφάσισαν οι δικαστές μέχρι να βγάλει το δικαστήριο οριστική απόφαση.

Αυτό σημαίνει πως ο Brad Pitt θα μπορεί το επόμενο διάστημα να βλέπει περισσότερες φορές τα έξι του παιδιά.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Jolie επιτρέπει στον Pitt να βλέπει τα παιδιά τους για τέσσερις ώρες κάθε δεύτερη μέρα, στις ημέρες που έχουν σχολείο και για 12 ώρες κάθε δεύτερη μέρα κατά τις ημέρες που δεν έχουν σχολείο.

Τις προηγούμενες ημέρες, η Angelina Jolie είχε καταθέσει έγγραφα στο δικαστήριο, με τα οποία ισχυριζόταν πως ο Brad Pitt είναι ανίκανος ως πατέρας και δεν έχει καταβάλει καμία ουσιαστική γονική υποστήριξη.

Το πρώην ζευγάρι έχει μαζί έξι παιδιά -βιολογικά και υιοθετημένα- για τα οποία η Jolie ζητά τη βασική επιμέλεια. Η εκπρόσωπος της ηθοποιού, δήλωσε την Τρίτη ότι η προσφυγή στο δικαστήριο έχει στόχο «να θέσει ένα τέρμα στον γάμο με έναν τρόπο που να ξεκαθαρίσει τον δρόμο για το επόμενο στάδιο της ζωής τους και να επιτρέψει σε εκείνη και τον Brad να δεσμευθούν ξανά ως αφοσιωμένοι γονείς στα παιδιά τους».

Ωστόσο, ο Brad Pitt έσπευσε ν’ απαντήσει πως έδωσε στην πρώην γυναίκα του 8 εκατ. δολάρια για να την βοηθήσει ώστε να αγοράσει ένα σπίτι.

Η επόμενη ημερομηνία συνεδρίασης του δικαστηρίου έχει οριστεί για τις 21 Αυγούστου, όπως αναφέρει το Blast.

Θυμίζουμε πως η ηθοποιός υπέβαλε αίτημα διαζυγίου τον Σεπτέμβριο του 2016, δίνοντας τέλος στον γάμο τους που διήρκησε δύο χρόνια και στη δεκαετή σχέση τους.

Διαβάστε ακόμα:

Βιάζεται η Jolie: Θέλει να βγει το διαζύγιο με τον Brad Pitt μέχρι το τέλος του 2018

Photo: Charley Gallay/Getty Images