Η Jennifer Lopez “δίδαξε” στον Σάκη Ρουβά πώς ευχόμαστε στο έτερο ήμισυ

LIKE US ON FACEBOOK

Η Jennifer Lopez “δίδαξε” στον Σάκη Ρουβά πώς ευχόμαστε στο έτερο ήμισυ για τα γενέθλια του. Οκ, μπορεί να μην το έκανε άμεσα, δεν τον πήρε τηλέφωνο απ’ όσο ξέρουμε, αλλά το έκανε μέσα από τις κινήσεις της!

Η θεάρα Jennifer Lopez σταμάτησε τη συναυλία της για να ευχηθεί χρόνια πολλά στον Alex Rodriguez, ο οποίος την συνοδεύει στην περιοδεία της! (μα πόσο γλυκός;;;).

Με ένα video στο Instagram, η J.Lo μας έδωσε μία γεύση από το πώς γιόρτασε τα γενέθλια του A.Rod! Πιο συγκεκριμένα, σταμάτησε τη συναυλία της, αγόρασε μία τεράστια τούρτα με τον αριθμό 13 και ένα μπαστούνι του baseball από τούρτα, κι έκανε ολόκληρο το στάδιο στο Μαιάμι να του τραγουδήσει χρόνια πολλά.

Το video, μάλιστα, συνόδευσε με μία πολύ γλυκιά ευχή!

Σε γιορτάζω σήμερα και καθημερινά αγάπη μου … είσαι μοναδικός, ο τυφώνας μου και η ηρεμία μου στη μέση της καταιγίδας … Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο όμορφο φως στη ζωή μου … σου εύχομαι τα ωραιότερα γενέθλια ποτέ! HAPPY BIRTHDAY 13 !!!

Ο A.Rod έδειχνε σοκαρισμένος και η αντίδρασή του είναι αληθινή. Χαιρετά και χαμογελά, ενώ φιλά γλυκά την J.Lo και τα παιδιά. Κάποια στιγμή, η J.Lo του δίνει το μικρόφωνο κι εκείνος γουρλώνει τα μάτια και κουνά το κεφάλι αρνητικά.

Ο ίδιος ανέβασε στο προσωπικό του profile τους εορτασμούς των γενεθλίων του στο backstage της συναυλίας της Jennifer Lopez!

Και γιατί λέμε πώς “Η Jennifer Lopez “δίδαξε” στον Σάκη Ρουβά πώς ευχόμαστε στο έτερο ήμισυ”;

Πριν λίγες μέρες είχε γενέθλια η Κάτια Ζυγούλη, η οποία ακολουθεί τον Σάκη στις εμφανίσεις του. Ο Σάκης, λοιπόν, σταμάτησε την εμφάνιση που είχε με τον Στέλιο Ρόκκο και ευχήθηκε στην Κάτια για τα γενέθλια της (βλέπεις τα κοινά σημεία έτσι;;;) και σβήσανε την τούρτα υπό τους ήχους του γνωστού τραγουδιού, στο οποίο τους βοήθησαν όλοι οι θαμώνες του μαγαζιού!

Αλλα βρε Σάκη… η Jennifer  ήταν σε ολόκληρο στάδιο… τώρα ξέρεις για τα επόμενα γενέθλια της Κάτιας!

Διάβασε επίσης:

Να βρεις κάποιον να σε αγαπά όπως ο Σάκης την Κάτια! | Photo
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved