Ο Rodriguez για τα γενέθλια της Lopez βρήκε τον πιο γλυκό τρόπο να της ευχηθεί για το 51ο έτος της ζωής της. Ο έρωτας της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez δεν κρύβεται! Η πανέμορφη τραγουδίστρια είχε γενέθλια, έκλεισε τα 51 και ο σύντροφός της της ευχήθηκε με ένα video του ενός λεπτού το οποίο δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Ο Rodriguez για τα γενέθλια της Lopez

Ο Alex Rodriguez μάζεψε σε ένα μονόλεπτο video τις πιο αγαπημένες τους στιγμές και το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο. Ο έρωτας που έχουν ο ένας για τον άλλο ξεχειλίζει όπως και η ευτυχία που βιώνουν ως ζευγάρι.

Συγκεκριμένα στη λεζάντα του video ο ίδιος έγραψε:

Χαρούμενα γενέθλια Macha!!! Κάθε στιγμή μαζί σου είναι μαγική. Είσαι η πιο υπέροχη σύντροφος, η καλύτερη μαμά, η πιο εκπληκτική performer. Είσαι πρότυπο. Μία ηρωίδα. Πηγή έμπνευσης. Είμαι τόσο περήφανος για σένα. Σε αγαπώ τόσο πολύ

Ο Rodriguez για τα γενέθλια της Lopez μπορεί να έφτιαξε το πιο γλυκό video όμως είχε ανεβάσει και την πιο γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία. H Λατίνα τραγουδίστρια και ο αρραβωνιαστικός της Alex Rodriguez αναγκάστηκαν να αναβάλουν το γάμο τους εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Αυτό δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να κλονίσει μία τόσο ευτυχισμένη οικογένεια όπως φαίνονται να είναι σε μία οικογενειακή ανάρτηση στο instagram πέντε μέρες πριν.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ο ίδιος έγραψε:

Την επόμενη εβδομάδα, έρχεται η επιστροφή για μένα στο μπέιζμπολ. Αλλά όσο κι αν μου έχει λείψει το παιχνίδι, έχω αγαπήσει τον επιπλέον χρόνο με την οικογένεια μου αυτούς τους μήνες. Στιγμές σαν αυτές δεν έχουν offseason. Στιγμές σαν αυτές είναι καλύτερες από τη νίκη σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα. Στιγμές σαν αυτές είναι για πάντα

Διάβασε ακόμα:

Η Jennifer Lopez με τον σύζυγό της έκαναν το πιο επικό challenge! | Video