Ο γάμος της Jennifer Lawrence ήταν κρυφός για πολλούς, καθώς η ίδια επιθυμούσε να το κάνει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. Η Jennifer παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Cooke Maroney, 8 μήνες μετά τον αρραβώνα τους. 

Ο γάμος της Jennifer Lawrence πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Οκτωβρίου σε ένα παραμυθένιο τοπίο στο Belcourt, στο Rhode Island. Το ζευγάρι προετοίμαζε εδώ και μερικούς μήνες τον γάμου του. Και όλα ήταν έτοιμα. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας θέλησαν να κάνουν τον γάμο σε κλειστό κύκλο και οι καλεσμένοι ήταν περίπου 150.

Σύμφωνα με το People, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και οι Amy Schumer, Bradley Cooper, Kris Jenner, Adele, Emma Stone, and Ashley Olsen!

Οι φίλοι και συγγενείς ήταν κοντά στο ζευγάρι κι έκαναν αυτή τη βραδιά ιδιαίτερη και μοναδική. Στο μενού του γάμου υπήρχαν παραδοσιακά φθινοπωρινά φαγητά, όπως γλυκοπατάτες, ψάρι αλλά και κρέας και λαχταριστά γλυκά όπως σπιτικά marshmallows, σύμφωνα με το TMZ.

https://www.instagram.com/p/B31VBULoJG3/?utm_source=ig_embed

Είναι γνωστό πως η ηθοποιός κρατά την προσωπική της ζωή μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια μιλά για αυτά. Σε μια από αυτές τις σπάνιες συνεντεύξεις, λοιπόν, η ίδια είχε αναφέρει πως ο Maroney είναι ο πιο υπέροχος άνθρωπος που έχει γνωρίσει και είναι τιμή της που θα γίνει και η ίδια μια κυρία… Maroney!

Ο σύζυγος της Jennifer Lawrence… είναι ένας από μας!

Ο 34χρονος ιδιοκτήτης gallery είναι ο άντρας που ερωτεύτηκε πιο πολύ από όλους, όπως έχει εξομολογηθεί και η ίδια, και μόλις τον γνώρισε ένιωσε αμέσως πως θέλει να τον παντρευτεί!

Σίγουρα δεν ήμουν σε εκείνο το σημείο όπου ένιωθα έτοιμη να παντρευτώ. Απλώς γνώρισα τον Cooke και ήθελα να τον παντρευτώ. Θέλαμε να παντρευτούμε ο ένας τον άλλον. Θέλαμε πλήρη δέσμευση… Θέλω να τον δέσω νομικά μαζί μου για πάντα. Και ευτυχώς υπάρχουν χαρτιά για κάτι τέτοιο. Είναι ό,τι καλύτερο. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και σκέφτεσαι, “Δεν μπορείς να φύγεις!”. Οπότε ήθελα να δεχθώ αυτήν την προσφορά

Αναφορικά με το νυφικό της και τον χώρο που επέλεξε να κάνει τον γάμο, η ηθοποιός που είναι cool, ανέφερε πως «βαριέμαι πολύ για είμαι νευρωτική… Είδα το φόρεμα και είπα αυτό είναι. Το ίδιο έγινε και με τον χώρο» κι έτσι της ήρθαν όλα ρόδινα χωρίς να αγχωθεί ιδιαίτερα.

https://www.instagram.com/p/B32RCebpPBh/

Σύμφωνα με το People, το νυφικό της είναι Dior ενώ αναμένουμε και μερικές φωτογραφίες από την ίδια! Θα την κάνει την χάρη στους followers της;;

Να ζήσουν!

Διαβάστε επίσης:

Μοιραζόμαστε μαζί σου τα μυστικά ομορφιάς της Jennifer Lawrence!