Πόσο την αγαπάμε την Jennifer Aniston; Κάθε φορά που μιλάει έχει κάτι σωστό να πει αυτή η γυναίκα. Τώρα, η Jennifer Aniston στα 50 της νιώθει καλύτερα από ποτέ, όπως λέει, κι εμείς δεν μπορούμε παρά να της πούμε ένα μεγάλο respect!

Πολλές γυναίκες όταν κλείνουν τα 50 τους χρόνια, αρχίζουν να έχουν ανασφάλεια που μεγαλώνουν, παθαίνουν κρίση μέσης ηλικίας και νιώθουν χειρότερα με τον εαυτό τους.

Η Jennifer Aniston δεν είναι μια απ’ αυτές τις γυναίκες. Δεν βλέπει τον χρόνο σαν εχθρό, αλλά σαν φίλο της. Αντιλαμβάνεται πως όσο περνούν τα χρόνια γίνεται σοφότερη, γεμίζει εμπειρίες και φροντίζει να ζει τη ζωή της, αντί να αγχώνεται για τον χρόνο που περνά. Αυτό δηλαδή που πρέπει να κάνουμε όλοι μας.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle, η ηθοποιός φωτογραφήθηκε άκρως εντυπωσιακή, σε μια φωτογράφηση, η οποία ωστόσο, σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο ένα απ’ τα διάφορα εξώφυλλα του περιοδικού πολύ πιο μαυρισμένη απ’ το κανονικό, με πολλούς χρήστες των social media να σχολιάζουν πως «αν θέλετε μια έγχρωμη στο εξώφυλλό σας, βάλτε μια έγχρωμη».

Η Jennifer Aniston στα 50 της:

Παρόλα αυτά, αν εξαιρέσουμε αυτό το εξώφυλλο που σχολιάστηκε αρνητικά, σ’ όλες τις φωτογραφίες η 50χρονη ηθοποιός είναι εκθαμβωτική και ποζάρει άλλοτε πιο girly κι άλλοτε πιο bossy!

Όταν ρωτήθηκε για την ηλικία της, η Jennifer Aniston απάντησε:

Νιώθω πως είμαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, οπότε όταν με ρωτούν πώς είναι να είσαι πενήντα ετών, ή δείχνεις απίστευτα για την ηλικία σου, είναι πολύ περίεργο όλο αυτό. Νομίζω πως πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον διάλογο και τις ετικέτες για την ηλικία. Όμως, δεν μου αρέσουν τα γκρίζα μαλλιά και φροντίζω τον εαυτό της χωρίς υπερβολές

Δες εδώ τις celebrities που έγιναν 50 ετών και το γιορτάζουν!

Όσον αφορά το γιατί δεν έχει γίνει μητέρα, η Jennifer Aniston εννοείται πως είχε μια τέλεια απάντηση και γι’ αυτό μιλώντας για το πόση πίεση δέχονται οι γυναίκες για το εάν θα γίνουν μητέρες:

Υπάρχει πίεση στις γυναίκες είτε γίνουν μητέρες, είτε όχι. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη είναι να μην αναπαραχθώ. Ίσως έχω έρθει για να κάνω άλλα πράγματα

https://www.instagram.com/p/B1_XPjVhX6O/?utm_source=ig_embed

Δες ακόμα:

Το πρόγραμμα της Aniston για τέλεια φυσική κατάσταση που κάνει τον Pitt να μετανιώνει

Photo: Zoey Grossman/ELLE