Η Jennifer Aniston μιλάει για όλα: Για τις σχέσεις της, τον σεξισμό και τα «Φιλαράκια»

LIKE US ON FACEBOOK

Η Jennifer Aniston παραχωρεί την πρώτη της συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Instyle και στην δημοσιογράφο Molly McNearney, γυναίκα του διάσημου Jimmy Kimmel.

Η πρώτη συνέντευξη της Jennifer Aniston μετά τον χωρισμό της από τον Justin Theroux είναι μια συνέντευξη που η διάσημη ηθοποιός δίνει απαντήσεις σε όλους και σε όλα. Δίνει απαντήσεις στους επικριτές της και με τον δικό της μοναδικό τρόπο, καταφέρνει να κλείσει πολλά στόματα.

Jennifer Aniston has dealt with the tabloids for her entire career, but lately it seems relentless. “The misconceptions are ‘Jen can’t keep a man,’ and ‘Jen refuses to have a baby because she’s selfish and committed to her career.’ Or that I’m sad and heartbroken,” she tells dear friend @MMcNearney in our September cover story. “First, with all due respect, I’m not heartbroken. And second, those are reckless assumptions. No one knows what’s going on behind closed doors. No one considers how sensitive that might be for my partner and me. They don’t know what I’ve been through medically or emotionally. There is a pressure on women to be mothers, and if they’re not, then they’re deemed damaged goods. Maybe my purpose on this planet isn’t to procreate. Maybe I have other things I’m supposed to do.” | Photographed by @BenHassett; Styled by @JuliaVonBoehm

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Μετά από τον πρόσφατο χωρισμό της με τον Justin Theroux, η ίδια βρέθηκε για άλλη μια φορά στο στόχαστρο, και για αρκετό καιρό το όνομά της ήταν πρωτοσέλιδο σε περιοδικά και εφημερίδες. Αυτό δεν είναι και τόσο σπάνιο, αφού η ίδια και η προσωπική της ζωή έχει γίνει πρωτοσέλιδο ουκ ολίγες φορές.

Πολλοί την επέκριναν ότι δεν μπορεί να κρατήσει μια σχέση και ότι δεν είναι ικανή να κάνει μια σωστή οικογένεια. Στη συνέντευξη της Jennifer Aniston βλέπουμε ότι η ηθοποιός δίνει απαντήσεις σε όλα και μιλάει έξω από τα δόντια.

Στην συνέντευξη αναφέρει τον εαυτό της ως ένα από τα μεγαλύτερα θύματα των δημοσιογράφων και των media, καθώς πολλές φορές βρέθηκε πρωτοσέλιδο για ψευδείς ειδήσεις, όπως για παράδειγμα ότι είναι «έγκυος τρεις φορές τον μήνα», αναφέρει η ίδια.

Η Jennifer και οι χωρισμοί

Η συνέντευξη της Jennifer Aniston δόθηκε αρκετούς μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Justin Theroux. Οι δυό τους είχαν σχέση για εφτά χρόνια και ο γάμος τους διήρκησε λίγο λιγότερο από τρία χρόνια. Η Aniston ήταν παντρεμένη και με τον Brad Pitt από το 2000 μέχρι το 2005. Και κανείς μας δεν μπορεί να ξεχάσει τα πολύκροτα πρωτοσέλιδα που υπήρχαν εκείνο το διάστημα.

Για την γενική αντιμετώπιση που έχει δεχτεί από τα media, η Jennifer Aniston απάντησε με τον καλύτερο τρόπο: «ως επί το πλείστον, μπορώ να κάθομαι και να γελάω με τα γελοία πρωτοσέλιδα, γιατί γίνονται ολοένα και πιο παράλογα».

«Είναι πολύ τρελό. Οι παρερμηνείες είναι ότι το «Η Jen δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα» και το ότι «η Jen αρνείται να κάνει μωρό επειδή είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της». Ή ότι είμαι λυπημένη και καταρρακωμένη. Αρχικά, με όλον τον σεβασμό, δεν είμαι καταρρακωμένη», αναφέρει στην συνέντευξή της η Aniston.

Η διάσημη ηθοποιός συνεχίζει λέγοντας:

Και δεύτερον όλα αυτά είναι βιαστικά συμπεράσματα. Κανείς δεν γνωρίζει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν ξέρουν τι μπορεί να έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά. Υπάρχει μία πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες, και αν δεν γίνουν, είναι κάτι σαν “ελαττωματικά προϊόντα”. Μπορεί ο δικός μου σκοπός σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να κάνω παιδιά. Ίσως έχω άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να κάνω;

Talk about her all you like, but with great friends, new projects, and still-perfect hair, September cover star Jennifer Aniston is doing just fine. And at 49, she knows who she is. That means no boundaries, no bullshit, and lots of laughing. “For the most part I can sit back and laugh at the ridiculous headlines because they have gotten more and more absurd,” she tells her close friend @MMcNearney, who interviewed her for her refreshingly candid cover story. “I guess they’re feeding into some sort of need the public has, but I focus on my work, my friends, my animals, and how we can make the world a better place. That other stuff is junk food that needs to go back in its drawer.” Read the full interview at the link in bio. | Photographed by @BenHassett; Styled by @JuliaVonBoehm

A post shared by instylemagazine (@instylemagazine) on

Σεξισμός και media

Μιλώντας για τον σεξισμό που υπάρχει στα media και κατά πόσο επηρέασε και την ίδια, η ηθοποιός απάντησε: «Είχα σίγουρα το μερίδιο μου στο σεξισμό στα media».

«Οι γυναίκες χαρακτηρίζονται κυρίως με βάση την εξωτερική εμφάνιση και τα ρούχα και επιφανειακά πράγματα. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει στο Χόλιγουντ, η γυναίκα είναι που περιφρονείται. Η γυναίκα μένει λυπημένη και μόνη της. Αυτή είναι η αποτυχία. Πότε διάβασες εσύ τελευταία φορά για έναν διαζευγμένο, άτεκνο άνδρα που να αναφέρεται ως γεροντοκόρος;».

Η Jennifer Aniston αναφέρθηκε και στην σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί κατά τη διάρκεια της καριέρας της, και απάντησε στο αν έχει δεχτεί ή όχι.

Έχω σίγουρα δεχτεί και εγώ κάποιες παρενοχλήσεις από άλλους ηθοποιούς αλλά το χειρίστηκα μόνη μου. Δεν επέτρεψα ποτέ σε κάποιον που είχε θέση εξουσίας να με κάνει να νιώσω άβολα και να το εκμεταλλευτεί σε βάρος μου. Σύμφωνα με την προσωπική μου εμπειρία, έχω αντιμετωπιστεί χειρότερα από κάποιες γυναίκες σε αυτό το χώρο.

Η Jennifer Aniston και το reunion των Friends

Ερωτηθείσα για πιθανή επιστροφή της σειράς η Aniston απάντησε:

«Η Courteney Cox, η Lisa Kudrow και εγώ το συζητάμε. Το φαντασιώνομαι. Πραγματικά ήταν η καλύτερη δουλειά που είχα ποτέ… Ξέρω ότι ο Matt LeBlanc δεν θέλει πια να το συζητά. Όμως ίσως να μπορούμε να τον μεταπείσουμε. Ή απλά να δώσουμε λίγο χρόνο και μετά η Lisa, η Courteney και εγώ θα μπορούσαμε να ξαναγυρίσουμε τα «Χρυσά Κορίτσια» και να περάσουμε τα τελευταία χρόνια μας μαζί».

Η ίδια συνέχισε δίνοντας απαντήσεις για τις επιλογές που έχει κάνει στην καριέρα της, και κατά πόσο είναι ευχαριστημένη από αυτές.

«Κάθε επτά χρόνια, προσπαθώ να ανακεφαλαιώσω τι κάνω και σε τι θέλω να επικεντρωθώ. Προσπαθώ να κάνω καλύτερες επιλογές. Πέρασα μία περίοδο που δεχόμουν πρότζεκτ που δεν θα έπρεπε, όμως ένιωθα “Πώς τολμάς να πεις όχι”. Τώρα προσπαθώ να γίνω καλύτερη στο να λέω όχι και να κάνω δουλειές που πραγματικά μου αρέσουν».

συνέντευξη της Jennifer Aniston

Jennifer Aniston και Social Media

Η διάσημη ηθοποιός απάντησε και στο γιατί η ίδια δεν διαθέτει προσωπικό λογαριασμό στο Facebook, Instagram και γενικότερα κανένα social media. Η απάντησή της είναι καθηλωτική:

«Δεν έχω λογαριασμούς σε Twitter, Facebook ή Instagram. Δεν μπορώ να πω ψέματα ότι δεν είμαι «ηδονοβλεψίας» και δεν μπαίνω στων άλλων τα προφίλ να δω. Όσον όμως αφορά εμένα δεν θέλω να έχω και ο λόγος είναι ότι δεν θέλω να χάσω την επαφή με τον έξω κόσμο αλλά και χρόνο από τη ζωή μου. Ακόμα και τα 60 δευτερόλεπτα που θα μου πάρει ένα ποστ τα θεωρώ αρκετά».

Διαβάστε επίσης:

Γράφει ιστορία η Rihanna στη βρετανική Vogue | Photos- Video

 

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved