ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Η Jennifer Aniston έφτιαξε Instagram! Οι fans της το ζητούσαν καιρό κι εμείς απλά ανυπομονούμε να δούμε το πρώτο story της!

Μπορεί να της πήρε πολλά χρόνια μέχρι να το πάρει απόφαση, αλλά τελικά η Jennifer Aniston έφτιαξε Instagram, ικανοποιώντας ένα απ’ τα μεγαλύτερα αιτήματα των θαυμαστών της, ανάμεσά τους κι εμείς φυσικά!

Το μεσημέρι της Τρίτης εμφανίστηκε ο λογαριασμός jenniferaniston με το σημαδάκι check ότι είναι το αυθεντικό προφίλ της ενώ έκανε και την πρώτη της ανάρτηση!

Κι αν αναρωτιέσαι τι είναι η πρώτη της ανάρτηση, θα έπρεπε να ντρέπεσαι! Εννοείται πως η πρώτη φωτογραφία που πόσταρε η Χολιγουντιανή ηθοποιός στo Instagram της είναι με τους συμπρωταγωνιστές της απ’ τα Φιλαράκια.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας:

Τώρα είμαστε και ινσταγκραμικά “Φιλαράκια”. Γεια σου Instagram

Η αλήθεια πως αν και το ευχόμασταν, δεν περιμέναμε ότι η Jennifer Aniston θα φτιάξει Instagram καθώς η ίδια το είχε αποκλείσει στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της το 2018, η Aniston είχε δηλώσει σχετικά με τον λόγο που δεν έχει social media:

Η αποχή αυτή είναι το μοναδικό πράγμα που μου εξασφαλίζει κάποια ιδιωτικότητα. Αν ανεβάζω φωτογραφίες με τα σκυλιά μου ή τον πρωινό μου καφέ, είναι σαν να πετάω ακόμη και το τελευταίο πράγμα που είναι μόνο δικό μου

Βέβαια, μιλώντας πριν από μερικές μέρες στο Entertainment Tonight είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανοίξει κάποιο λογαριασμό στα social media, μάλλον επειδή το είχε ήδη στο πλάνο!

Αυτό στο οποίο αντιστέκεσαι, πάντα επιμένει! Είναι μέρος του κόσμου μας και δεν θα σταματήσει να ισχύει αυτό. Μπορεί και να φτιάξω λογαριασμό, ποτέ δεν ξέρεις!

Δες ακόμα:

Η Jennifer Aniston στα 50 της νιώθει καλύτερα από ποτέ!

Photo: AFP/Facebook