Η Jennifer Aniston ανοίγει τις πόρτες από το σπίτι της στην Καλιφόρνια και εμείς μένουμε με το στόμα ανοιχτό! Φαίνεται ότι η αγαπημένη μας ηθοποιός εκτός από την υποκριτική έχει και ταλέντο στη διακόσμηση.

Τις πόρτες του σπιτιού της άνοιξε η Jennifer Aniston στο περιοδικό Architectural Digest, όπου μίλησε εκτός των άλλων και για το κρυφό της όνειρο να γίνει interior designer, αλλά και το πώς είναι να ζει με τον σύζυγό της Justin Theroux.

Η ίδια αναφέρει στη συνέντευξη της ότι προτιμάει να κάθεται με τον υπολογιστή της σε κάποιο σημείο της κουζίνας και όχι στο γραφείο.

Ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε το σπίτι της στο Bel-Air του Λος Άντζελες, είναι ο A. Quincy Jones. Η Aniston το αγόρασε το 2011, αφού προηγουμένως πούλησε το σπίτι στη γειτονιά Trousdale Estates.

Η ίδια και ο Justin Theroux στο σπίτι έχουν και τρεις σκύλους. Αναφορικά με τα έργα τέχνης που διακοσμούν τους τοίχους του σπιτιού της, η Jennifer Aniston είπε ότι: «Ο παλαιός κόσμος συναντά τον καινούργιο», καθώς βλέπουμε πίνακες εξπρεσιονισμού, άλλα και άλλους με ιαπωνικά σχέδια.

«Σε όποια γωνιά κι αν γυρίσεις, ζεις μια εμπειρία. Όπου κι αν κοιτάξεις, υπάρχει μια εικόνα. Εργαστήκαμε σκληρά για να πετύχουμε αυτή τη ροή», προσθέτει η ηθοποιός για την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού της.

Η Jennifer Aniston ανοίγει τις πόρτες από το σπίτι της στην Καλιφόρνια

Οι εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι του σπιτιού:

Διάβασε επίσης τι είπε η Aniston στην Ellen για πιθανό reunion των «Friends»:

Είναι πιθανό ένα reunion των «Friends»; Όσα είπε η Aniston στην Ellen