Πριν από έναν χρόνο, είπε το “ναι” στην πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφός της Alex Rodriguez! Τώρα, έναν χρόνο μετά, J.Lo και Alex Rodriguez ανέβασαν το πιο γλυκό video στα social media τους!

Είναι ευτυχισμένοι, είναι ερωτευμένοι, δηλώνουν ο ένας ότι έχει βρει στο πρόσωπό του άλλου τον καλύτερό του φίλο και το άλλο του μισό κι εμείς δεν μπορούμε παρά να τους απολαμβάνουμε!

Η J.Lo ανέβασε το video, το οποίο συνόδευσε με ένα πολύ γλυκό κείμενο, στο οποίο έγραψε πως η ζωή μαζί με τον σύντροφό της είναι σαν όνειρο και ανυπομονεί να έρθουν τα καλύτερα, ενώ ο Alex Rodriguez στο μήνυμά του στο Instagram την ευχαρίστησε που κάνει τη ζωή του καλύτερη κι έγραψε: “Είσαι ο καλύτερος φίλος μου, η έμπνευσή μου, μια καταπληκτική μητέρα και ένα πρότυπο σε όλους. Είμαι τόσο τυχερός που είμαι μαζί σου”.

Η καθημερινή διατροφή της Jennifer Lopez που ίσως πρέπει να αντιγράψεις!

Το video που ανέβασαν J.Lo και Alex Rodriguez

J.Lo

Είχα ένα όνειρο … 🎶☺️ … εκτός από το γεγονός ότι ήταν πραγματικό… Κάθε μέρα μαζί σου είναι συναρπαστική, μια όμορφη περιπέτεια…Το καλύτερο θα έρθει… και θα είναι πάντα σαν όνειρο… Te amo Amor 💗💍 #1yearagothishappened

Alex Rodriguez

Πριν από ένα χρόνο σε μια παραλία στις Μπαχάμες …. Ήμουν νευρικός, πιο νευρικός απ’ ό,τι σε ολόκληρη την καριέρα μου, γονάτισα και σου έκανα μια ερώτηση… και είπες ναι ❤️. Jennifer, κάθε στιγμή μαζί σου είναι μια ευλογία. Είσαι ο καλύτερος φίλος μου, η έμπνευσή μου, μια καταπληκτική μητέρα και ένα πρότυπο σε όλους. Macha, είμαι τόσο τυχερός που είμαι μαζί σου. Σε ευχαριστώ που κάνεις τη ζωή μου καλύτερη. Δεν μπορώ να περιμένω να δημιουργήσω περισσότερες αναμνήσεις μαζί σου. Σ’αγαπώ. #HappyAnniversary ❤️

https://www.instagram.com/p/B9ia8bMHTLA/

Δες ακόμα:

Η Jennifer Lopez με τον σύζυγό της έκαναν το πιο επικό challenge! | Video