Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά για τον χωρισμό της απ’ τον Πάνο Βλάχο σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. «Όταν για δύο χρόνια δεν έχω μιλήσει εγώ η ίδια για τη ζωή μου, τότε όσα γράφονται μπορεί να είναι και ό,τι πιο «αυθαίρετο» υπάρχει», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά για τον χωρισμό της απ’ τον Πάνο Βλάχο σε συνέντευξή της στο περιοδικό People. Και μίλησε για όλα. Για το ταξίδι της στην Αμερική, το crash test που πέρασε η σχέση τους στο εξωτερικό αλλά και το πώς νιώθει η ίδια όταν βλέπει την προσωπική της ζωή κρεμασμένη στα περίπτερα.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μιλά για τον χωρισμό της απ’ τον Πάνο Βλάχο στο People:

Θεωρείς ότι η κοινή σας εμπειρία στο εξωτερικό χαλύβδωσε τη σχέση σας;

Ναι, όσο πιο έντονες καταστάσεις ζεις με κάποια άτομα…

Είναι και ένα crash test αυτό για τη σχέση…

Όχι μόνο αυτό. Γενικώς, το να βγαίνεις από την ασφάλεια σου με ένα δικό σου άνθρωπο σίγουρα ενισχύει τη σχέση, το πόσο καλά γνωρίζεσαι με τον άλλον. Εγώ η ίδια με την εμπειρία της Αμερικής έμαθα πράγματα για μένα. Γιατί στην Ελλάδα δεν είχε τύχει να εκτεθώ σε κάποιες καταστάσεις, οπότε όταν δοκιμάστηκα, ανέλυσα τι μου άρεσε και τι όχι στη διαχείριση που έκανα. Έτσι, όσοι είναι παρόντες όταν εσύ δοκιμάζεις τα όρια σου σε μαθαίνουν καλύτερα. Αν σε βοηθήσουν, γίνονται ακόμη πιο σημαντικοί για σένα. Οπότε ναι, ισχύει πως μια σχέση μπορεί να δυναμώσει όταν βρίσκεται έξω από τη ζώνη άνεσης.

Πώς ένιωσες όταν είδες ξαφνικά τη ζωή σου κρεμασμένη στα περίπτερα; 

Δεν ένιωσα ποτέ πως η ζωή μας ήταν κρεμασμένη στα περίπτερα. Όσο περνάει από το χέρι μου, δεν θέλω να συμβαίνει αυτό. Τώρα, αν θέλει ο καθένας να γράφει οτιδήποτε του έρχεται, ας τα γράφει. Εγώ δεν έχω να πω κάτι για αυτό. Δεν έψαξα ποτέ στα περίπτερα για να δω αν έχουν γράψει κάτι για μένα. Αυτά που έχω πει είναι όσα συμβαίνουν, από εκεί και πέρα δεν με απασχολεί. Όταν για δύο χρόνια δεν έχω μιλήσει εγώ η ίδια για τη ζωή μου, τότε όσα γράφονται μπορεί να είναι και ό,τι πιο «αυθαίρετο» υπάρχει.

Ο κόσμος πάντως σας αγάπησε μέσα από την κοινή δουλειά σας και ως ζευγάρι.

Η αγάπη του κόσμου είναι πολύ σημαντική, και σε ανθρώπινο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Απλώς όλα αυτά με παραπέμπουν λίγο και σε μια διάθεση για κουτσομπολιό. Το να ξέρει κάποιος τι κάνω στο σπίτι μου είναι περίεργο αν δεν δικαιολογείται από τη σχέση που έχω μαζί του. Δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω, δεν μου αρέσει να με κουτσομπολεύουν. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μένα, αν με αγαπάει, θα τον νοιάζει αν είμαι καλά, όχι οι λεπτομέρειες. Άλλο οι συγγενείς και οι φίλοι. Αν ένας άνθρωπος που δεν σε γνωρίζει θέλει να μαθαίνει λεπτομέρειες για σένα, πιστεύω πως είναι για κουτσομπολιό.

Ένιωσες να γίνεται με τέτοιο τρόπο;

Όσο ήμουν στην Ελλάδα, είχε τύχει να διαβάσω δημοσιεύματα όπου είχαν βάλει λόγια δικά μου, των γονιών μου, των φίλων μου, και μάλιστα εντός εισαγωγικών, λόγια που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ. Ε, αυτό δεν μπορεί να γίνει, αν ο στόχος δεν είναι να ξυπνήσουμε την ανάγκη του κόσμου για κουτσομπολιό.

Και πώς αντιδράς σε αυτό;

Γενικά μου φαίνεται γελοίο. Τώρα, αν ειπωθεί κάτι ανακριβές ή κάτι προσβλητικό για μένα και τους ανθρώπους μου, εκεί θα ενοχληθώ. Αλλά όσο παραμένει στα επίπεδα του μη ακριβούς σχολίου, μου φαίνεται απλά γελοίο. Νομίζω πως υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα να γράψουν από το να αναλώνονται σε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε επίσης:

Η επιστροφή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στην τηλεόραση!