Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για όλα! | Video

LIKE US ON FACEBOOK

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Νίκο Μουτσινά μίλησε για όλα: Για την καριέρα της στον χώρο της μόδας, το GNTM, την παρουσίαση των MadWalk και την τηλεόραση.

Καλεσμένη ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον Νίκο Μουτσινά και την εκπομπή του «Για την παρέα». Το μοντέλο που γνωρίσαμε ως κριτή στο GNTM και έκτοτε όλοι μιλούν για εκείνη εμφανίστηκε πιο ξεκούραστη, ανάλαφρη, χαμογελαστή από ποτέ. Κι αφού χαλάρωσε, μίλησε για όλα.

Η Ηλιάνα δεν επιλέγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει την απολαμβάνουμε για την απλότητά της, την ευγένειά της, τον λόγο της. Είναι πάντα ευχάριστη και πρόθυμη να μιλήσει για όλα.

Το εντυπωσιακό μοντέλο μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της αλλά και όταν έφυγε στο εξωτερικό στην ηλικία μόλις των 22 ετών με 50 ευρώ στην τσέπη, όπως είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη συμμετοχή της στο GNTM, που είχε υψηλή τηλεθέαση.

Μίλησε για τον χαρακτήρα των κοριτσιών, τον οποίο απέδωσε στο γεγονός ότι ήταν πολύ πιεσμένες και κλεισμένες μέσα σε ένα σπίτι χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Γι’ αυτό οι κόντρες και οι ατάκες «φωτιά»…

Αναφορικά με την νίκη της Καζαριάν δήλωσε πως χάρηκε πολύ, καθώς «το πίστεψε, το έζησε, το ήθελε πολύ και τα κατάφερε».

Μεταξύ άλλων, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε και στην παρουσίαση του fashion music show MadWalk. Όπως είπε νιώθει τέλεια και πολύ χαρούμενη κι εμείς ανυπομονούμε να την απολαύσουμε και σε αυτόν τον ρόλο που πιστεύουμε πως της ταιριάζει πολύ.

Όταν ρωτήθηκε από τον Νίκο Μουτσινά αν θα την ενδιέφερε κάτι άλλο στην τηλεόραση τώρα που οι προτάσεις πέφτουν «βροχή» η ίδια απάτησε θετικά σχολιάζοντας, όμως πως προς το παρόν έχει άλλους στόχους και της λείπει η εμπειρία για να κάνει κάτι τέτοιο.

Ένα από τα πιο απολαυστικά σημεία της συνάντησης της Παπαγεωργίου με τον Μουτσινά ήταν και το παιχνίδι στο τέλος…

Δείτε επίσης:

H Ηλιάνα μας δείχνει βήμα-βήμα το καθημερινό της μακιγιάζ! | Video

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved