Τι φτιάχνει live η Μαρία Ηλιάκη στην κουζίνα της και παρεμβάλλεται ο Άκης για να της κάνει παρατήρηση; Τι συνέβη; 

Η Μαρία Ηλιάκη εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού και της απαγόρευσης κυκλοφορίας μιας και είναι σπίτι της αποφάσισε να μπει στην κουζίνα της και να πειραματιστεί. Τι έφτιαξε; Ένα νόστιμο και υγιεινό smoothie. Φόρεσε, λοιπόν, τη στολή της, έβαλε και τον σκούφο της κι άρχισε να το φτιάχνει με κέφι, όρεξη και χαμόγελο, όπως μας έχει συνηθίσει.

Όμως, ο Άκης Πετρετζίκης είναι απρόβλεπτος και δεν διστάζει να επέμβει στο live της Μαρίας για να κάνει τις παρατηρήσεις του. Ο γνωστός σεφ, που φτιάχνει συνεχώς χιλιάδες συνταγές κι έχει πλούσιες γνώσεις στον τομέα της κουζίνας, Είδε την live μετάδοση που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στην κουζίνα της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κι αποφάσισε να βάλει το στοιχείο του στη συνταγή αυτή.

Αφού, λοιπόν, η Μαρία τελείωσε την υπέροχη συνταγή της κι αφού δοκίμασε το smoothie που έφτιαξε, εμφανίστηκε στην οθόνη του κινητού της ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος της τόνισε κάποια μικρολαθάκια που έκανε. Εντάξει, δεν της τα είπε και με την πρώτη, αλλά δεν έπρεπε και να το κάνει; Αν όχι αυτός, τότε ποιος;

Λίγο το κοντό καλαμάκι, με το οποίο δεν μπορείς να πιεις το smoothie, όσο γευστικό κι αν είναι, λίγο το μίξερ, λίγο οι χουρμάδες που έπρεπε να έχει μουλιάσει, όλα αυτά έκαναν τον Άκη να εμφανιστεί και να δώσει τις κατάλληλες συμβουλές για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Η Μαρία Ηλιάκη έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: 

Στα live μας γίνεται ένας χαμουλης …προσπαθώντας να σας δείξω ενα αγαπημένο μου smoothie είχαμε παρέμβαση… @akis_petretzikis I love you #menoume_spiti #cooking #smoothies 

Όποιος μαγειρεύει στο Instagram φαίνεται πως δεν γλιτώνει από τον Άκη τελικά!

Διάβασε ακόμα τις συμβουλές του Άκη για τη διατροφή στην καραντίνα:

Άκης Πετρετζίκης: Συμβουλές για το πώς να τρώμε στην καραντίνα!

Photos: Instagram