Η HBO απαντάει στον Τραμπ για την προπαγανδιστική φωτογραφία του με φόντο το Game of Thrones

LIKE US ON FACEBOOK

Ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται να έχει μπει στο κλίμα των τελευταίων καιρών, και να επηρεάζεται από τη μανία του Game of Thrones. Ενθουσιασμένος, μάλλον, από τη δημοφιλή σειρά ανήρτησε μια φωτογραφία, που ενόχλησε την ίδια την HBO.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tραμπ χρησιμοποιεί το Game of Thrones ως πηγή έμπνευσης της εκλογικής του εκστρατείας. Έχει ανεβάσει και στο παρελθόν σχετικά memes, λαμβάνοντας αρνητικά σχόλια από τον κόσμο. Αυτή την φορά η HBO απαντάει στον Τραμπ, για την φωτογραφία του, που φέρει έμμεσα το λογότυπο του Game of Thrones.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Twitter, αλλά έχει δηλώσει και φανατικός της σειράς Game Of Thrones, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό μία νέα φωτογραφία, κάνοντας υπαινιγμούς.

Η δημοσίευση ήρθε ως απάντηση του πορίσματος της έκθεσης Μιούλερ. Στη φωτογραφία που μπορούμε να βρούμε στο Twitter, βλέπουμε τον Ντόναλντ Τραμπ, με γυρισμένη πλάτη του και σαν φόντο την αφίσα της δημοφιλούς σειράς, ενώ έχει αλλάξει τον τίτλο από “Game Of Thrones” σε “Game Over”.

Με αυτό τον τρόπο ο Τραμπ, προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, λέγοντας πως “το παιχνίδι τελείωσε” για εκείνους που τάσσονται εναντίον του και για τους ακραίους Δημοκρατικούς. Έτσι τονίζει, για άλλη μια φορά, πως δεν υπήρξε καμία συνωμοσία με τη Ρωσία στις προεδρικές εκλογές του 2016, αλλά ούτε καμία απόπειρα από τον ίδιο να παρεμποδίσει την έρευνα Μιούλερ.

Ο Τραμπ έχει ξανανεβάσει κάποιο meme, που έκανε νύξη στη σειρά επιστημονικής φαντασίας Game Of Thrones, ενώ η αντίδραση που εισέπραξε τόσο από το καστ της σειράς, όσο και από τους χρήστες του διαδικτύου, ήταν αρνητική.

Ακόμα και η HBO, που αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι στην Αμερική, στο οποίο εκπέμπεται το Game of Thrones, αρχίζει να ενοχλείται από τη συνεχή αναφορά του στη σειρά. Μάλιστα ένας εκπρόσωπος του HBO δήλωσε ανοιχτά:

Παρόλο που μπορούμε να κατανοήσουμε τον ενθουσιασμό για το Game Of Thrones τώρα που έφτασε η τελευταία σεζόν, εξακολουθούμε να προτιμούμε να μην χρησιμοποιείται η πνευματική μας ιδιοκτησία για πολιτικούς σκοπούς

Η HBO δεν ήταν η μόνη που “την είπε” στον Τραμπ, αφού τα tweets χρηστών πήραν φωτιά, και δεν σταματάνε να σχολιάζουν την επίμαχη φωτογραφία!

Ξεκάθαρα ένας από τους πιο ντροπιαστικούς ανθρώπους στον πλανήτη

Τίποτα δεν αποδεικνύει καλύτερα την ηγεμονία, όπως η ικανότητα να είσαι μικροπρεπής και να εξυπηρετείς προσωπικά σου οφέλη, ενώ ταυτόχρονα χειραγωγείς τα πλήθη με προπαγάνδα

Δες και αυτό:

Και γιατί να δεις το Game of Thrones; Επειδή είναι «in»; Σίγουρα όχι!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved