Η γυμνή φωτογράφιση των κοριτσιών στο GNTM θα φέρει τα πάνω κάτω, τα κορίτσια θα πρέπει να αναδείξουν τον κοινωνικό ρόλο ενός μοντέλου και να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους…

Δεν έχει τέλος η κόντρα των κοριτσιών, με ατάκες-φωτιά και κακές κριτικές που κάνουν η μια στην άλλη. Η γυμνή φωτογράφιση των κοριτσιών στο GNTM θα ανάψει τα αίματα και όχι για καλό. Τα κορίτσια θα πρέπει να δείξουν την δημιουργικότητά τους, αν θέλουν τελικά να αναδείξουν τον κοινωνικό ρόλο ενός μοντέλου.

Καλά μέχρι εδώ, όμως πόσο εύκολα θα συνεργαστούν με τη συγκάτοικο, που θα τους ανατεθεί;

Τη δεύτερη μέρα τα κορίτσια ποζάρουν στον φακό της Ιωάννας Χατζηανδρέου για μια ιδιαίτερη καμπάνια ευαισθητοποίησης προς το περιβάλλον. Τυλιγμένα μόνο με πλαστικά, τα υποψήφια next top models πρέπει να μπουν στην ψυχολογία άγριων εγκλωβισμένων ζώων.

«Το γυμνό είναι τέχνη», λέει η Ειρήνη Ερμίδου τονίζοντας πως δεν την ενοχλεί καθόλου και δηλώνοντας πως είναι έτοιμη για όλα.

Μερικές μπήκαν κατευθείαν στον ρόλο κι άλλες απλώς γελούσαν, κάτι που εκνεύρισε τους κριτές, καθώς η φωτογράφιση ήταν για έναν ιδιαίτερο σκοπό.

Ποια δε θα πείσει καθόλου με το μήνυμα της και θα οδηγηθεί εκτός διαγωνισμού;

Πάντως, τα άσχημα σχόλια που κάνουν η μια στην άλλη καλά κρατούν και στο επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα στις 5 Νοεμβρίου, ενώ οι περισσότερες έβαλαν τα κλάματα. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο, όμως, πολλά κορίτσια δεν περνάνε και πολύ καλά μέσα στο σπίτι. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Οι περισσότερες είναι αποφασισμένες να παραμείνουν μέσα στο παιχνίδι κι άλλες απλά δεν το θέλουν, όπως ακούμε και την Βίκυ Καγιά να λέει στο video.

Χμ…τι να πούμε. Υπομονή και πλησιάζουν πάλι οι μέρες. Και κάτι μας λέει πως αυτό το επεισόδιο θα είναι πολύ “δυνατό”!

Δες το trailer!

Διαβάστε ακόμη:

GNTM: Ο πανικός για το ύψος, το κράξιμο και η παίκτρια που αποχώρησε