Η ανάρτηση της Gwyneth Paltrow για την Ημέρα του Πατέρα ήταν κάτι παραπάνω από προχωρημένη και πρωτότυπη και για ακόμα μία φορά μας τράβηξε τα βλέμματα. 

Την Κυριακή 22 Ιουνίου, η Paltrow γιόρτασε με τη σειρά της τους μπαμπάδες της ζωής της και δεν δίστασε να ανεβάσει μια φωτογραφία με τον Chris Martin και τον Brad Falchuk, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πόσο χαλαρή είναι σε τέτοια θέματα.

Η ιδρύτρια του Goop μας έχει συνηθίσει σε κάτι τέτοια, όμως αυτή την γλυκιά δημοσίευση δεν την περιμέναμε. Τι ακριβώς ανέβασε η Gwyneth Paltrow για την Ημέρα του Πατέρα;

Την ημέρα αυτή η Gwyneth Paltrow δημοσίευσε στο Instagram δύο φωτογραφίες με τον πρώην σύντροφό της, Chris Martin, και τον νυν, Brad Falchuk, παρέα με τα παιδιά τους. Στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε τον Chris Martin με την κόρη του, Apple Martin, 16 ετών, να κρατιούνται απ’ το χέρι πάνω σ’ ένα σκάφος, ενώ στη δεύτερη φωτογραφία η Paltrow έχει ανεβάσει τον γιο της, Moses Martin, 14 ετών, που κάθεται σ’ έναν καναπέ με τον μπαμπά του και τον Brad Falchuk.

Η ανάρτηση της Paltrow για την Ημέρα του Πατέρα

Στη λεζάντα έγραψε «Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω. Σας στέλνω όλη την αγάπη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Gwyneth Paltrow δείχνει πόσο ακομπλεξάριστη και χαλαρή είναι με τον πρώην της. Η ίδια έχει πει δημόσια πως λατρεύει την Dakota Johnson νυν σύντροφο του πρώην συζύγου της. Η Paltrow έχει δηλώσει πως έχει πολλά συναισθήματα για την Johnson και από ό,τι φαίνεται όλα είναι θετικά. Όπως έχει εξηγήσει παλαιότερα, «Την αγαπώ. Μπορώ να καταλάβω πως αυτό φαίνεται κάπως περίεργο και ασυνήθιστο. Αλλά νομίζω ότι, στην περίπτωση αυτή, απλώς το πέρασα σταδιακά και τη λατρεύω».

Δες ακόμα:

Μετά το κερί με άρωμα αιδοίου, η Gwyneth Paltrow λανσάρει κερί που “μυρίζει σαν τον οργασμό σου”!