Τις πρώτες εβδομάδες μαζί με την κορούλα της στο σπίτι απολαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της!

Η γλυκιά φωτογραφία του συζύγου της Ελεονώρας Μελέτη με την κόρη τους μας έκανε να σκάσουμε ένα πλατύ χαμόγελο ενώ φυσικά τα σχόλια και τα likes έπεσαν βροχή!

Τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram του ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Θοδωρής Μαροσούλης, ο οποίος συνόδευσε τη φωτογραφία του απλά με τρία hashtags που εκφράζουν τα συναισθήματά του! Τα «#babyalexandra #myprincess #loveofmylife» ήταν αρκετά για να μας κάνουν να λιώσουμε!

#babyalexandra #myprincess #loveofmylife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Marossoulis (@psycho_25) στις

Πριν από μερικές μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη μετά από 22 ημέρες αϋπνίας πόσταρε δύο φωτογραφίες της τρολάροντας τον εαυτό της για τις αϋπνίες που έχει από τότε που έχει έρθει στον κόσμο η κορούλα της, η οποία θα βαφτιστεί Αλεξάνδρα, που είναι το όνομα της μητέρας του συντρόφου της. Οι αϋπνίες της Ελεονώρας Μελέτη, όμως, είναι αϋπνίες ευτυχίας!

Η παρουσιάστρια ανέβασε στα Insta stories της ένα κολλάζ με selfies της για να δείξει το πώς είναι μετά από 22 μέρες αϋπνίας.

Η Μελέτη ανέβασε μια κανονική selfie της και μια ακόμα με φίλτρο, τρολάροντας με χιουμοριστική διάθεση τον εαυτό της!

αϋπνίες της Ελεονώρας Μελέτη

Διαβάστε ακόμα:

Το γλυκό βίντεο της Ελεονώρας Μελέτη να νανουρίζει την κόρη της!