Η Gisele και η κόρη της κάνουν… 7 Year Challenge!

LIKE US ON FACEBOOK

To 2019 είχε γίνει της μόδας το #10YearChallenge, με πολλούς celebrities να ενδίδουν στον πειρασμό ανεβάζοντας φωτογραφίες του εαυτού τους τότε και σήμερα. Μπορεί τώρα να μην έχουμε κάτι αντίστοιχο που να είναι της μόδας, αλλά η Gisele και η κόρη της έκαναν 7 Year Challenge!

To μοντέλο απ’ τη Βραζιλία αποφάσισε να ανεβάσει στο Instagram της μια φωτογραφία “Then & Now”. Έτσι, κάθισε δίπλα δίπλα με την κόρη της κι έβγαλαν ξανά την ίδια φωτογραφία που είχαν βγάλει 7 χρόνια πριν.

Ο Tom Brady και η Gisele Bündchen έχουν 2 παιδιά μαζί, τον 11χρονο Benjamin και την 11χρονη Vivian. Το μοντέλο λατρεύει να ανεβάζει την οικογένειά της στο Instagram και συχνά τους βλέπουμε να ποζάρουν ακόμα και όλοι μαζί.

Τώρα, την τιμητική της είχε η κόρη της! Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Gisele, φαίνεται πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της: Η πρώτη είναι τραβηγμένη το 2013 και η δεύτερη το 2020.

Η Gisele και η κόρη της κάνουν yoga στις δύο φωτογραφίες και μάλιστα ακριβώς στην ίδια στάση. Η κόρη της όταν ήταν μωρό προσπαθούσε να μιμηθεί τη στάση της και να κάνει το ίδιο, ενώ πλέον φαίνεται πως κάνει την ίδια κίνηση με τη μαμά της με απόλυτη άνεση.

«Η μικρή παρτενέρ μου στη γιόγκα μεγαλώνει τόσο γρήγορα. Την αγαπώ πιο πολύ από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις», έγραψε η Βραζιλιάνα καλλονή στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Δες ακόμα:

Η Gisele άβαφη φωτογραφίζεται στη Vogue και γράφει ιστορία! Photos
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved