Η Gisele άβαφη φωτογραφίζεται για εξώφυλλο της Ιταλικής Vogue και γράφει ιστορία, καθώς είναι το πρώτο μοντέλο που φωτογραφίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ για τη Vogue.

Έχουμε ξαναδεί πολλές φορές τη Gisele άβαφη αλλά όχι να ποζάρει σε εξώφυλλο περιοδικού και δε, σε αυτό της Vogue. Το μοντέλο για ακόμη μια φορά κάνει την ανατροπή και φωτογραφίζεται για την Ιταλική Vogue εντελώς φυσική (και εντελώς πανέμορφη)!

Θα μου πεις τι ανάγκη έχει η Gisele από make up; Καμία κι αυτό το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το εξώφυλλο του περιοδικού.

Μάλιστα, ο φωτογράφος Jamie Hawkesworth επέλεξε να χρησιμοποιήσει μόνο φυσικό φως για να μην παραμορφωθεί στο ελάχιστο η εικόνα. Στη φωτογραφία επίσης, δεν υπάρχει ίχνος photoshop. Βλέπουμε τη Gisele φυσική, με αχτένιστα μαλλιά, όπως ξυπνάει το πρωί.

Άλλωστε το αφιέρωμα έχει τίτλο «Κυριακή με την Gisele» και το αψεγάδιαστο, αγγελικό πρόσωπο του 37χρονου μοντέλου δεν μπορεί να αγνοηθεί και να μη σχολιαστεί.

Η Gisele φωτογραφίζεται στο σπίτι, φοράει πιτζάμες και παντόφλες. Είναι πιο φυσική από ποτέ κι εμείς έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό και την χαζεύουμε. Πόσο πολύ την αγαπάει ο χρόνος; Και πόσο όμορφη είναι άβαφη;

Το μόνο σίγουρο είναι πως το εξώφυλλο αυτό της Ιταλικής Vogue ίσως γίνει αρχή για να δούμε και άλλα μοντέλα να ποζάρουν χωρίς τόνους make up και photoshop.  Για να δούμε…