Η γιαγιά Kardashian ήταν κι αυτή το ίδιο όμορφη με τις εγγονές της κι έτσι εξηγείται από πού πηγάζει όλη η ομορφιά σ’ αυτή την οικογένεια! Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Kim Kardashian.

Είναι η οικογένεια που απασχολεί τη δημοσιότητα όσο καμία άλλη κι εν μέρει οφείλει αυτή τη δημοσιότητα, πέρα από το πολύ έξυπνη διαχείριση της εικόνας τους, και στην εξωτερική εμφάνιση των αδερφών Kardashian.

Αλλά πού έμοιασαν οι αδερφές Kardashian – Jenner; Ναι, είναι σχεδόν ίδιες με τη μαμά τους Kris Jenner, αλλά μια νέα φωτογραφία που ανέβασε η Kim στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποδεικνύει ότι μοιάζουν και στη γιαγιά.

Η Kim Kardashian ανέβασε μια φωτογραφία της γιαγιάς, Mary Jo Shannon, όταν αυτή μάλιστα ήταν νύφη και δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πόσο πολύ μοιάζει με την Kris Jenner, αλλά και τα άλλα κορίτσια.

Μάλιστα, η Kim στη λεζάντα δίπλα απ’ τη φωτογραφία έγραψε ότι η γιαγιά της την συμβούλευε πάντα να ακολουθεί την καρδιά της σ’ ό,τι κι εάν κάνει, ενώ επισημαίνει πόσο η Kendall Jenner μοιάζει στη Mary Jo Shannon!

Όπως και να έχει, στη φωτογραφία που ανέβασε η Kim, η γιαγιά Kardashian φαίνεται μια πραγματικά όμορφη γυναίκα. Και για να σου αποδείξουμε την ομοιότητα τόσο με την Kris όσο και με την Kendall σου παραθέτουμε δύο φωτογραφίες τους!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

You guys know I love giving gifts, but most of all I love giving diamonds – they’re billions of years old, and each natural diamond is special and unique. I have been lucky enough to receive a few beautiful diamonds that I plan to pass along to my grandkids. @realisadiamond #RealisRare #Sponsored

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kris Jenner (@krisjenner) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

luka said hot mess

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall (@kendalljenner) στις

Διαβάστε ακόμη:

Η North βάφει τη μαμά της, Kim, και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό! | Videos

Photo: Maxim