Πρόκειται για κάποια μόδα και έχουμε μείνει πίσω; Γυμνές ή με μαγιό στο χιόνι; Μπρος στο δρόμο που χάραξαν οι Kardashian; Ας μας απαντήσει κάποιος. Μέχρι και η Γαστεράτου (η δική μας καλέ, η ντόπια) ποζάρει με μαγιό στα χιόνια.

Ναι, η Μαντώ Γαστεράτου με μαγιό στα χιόνια. Έβαλε το ολόσωμο κόκκινο μαγιό της, φόρεσε το γούνινο καπέλο της, έβαλε τις μπότες και τα γάντια της και πήγε για… photoshooting. Τελικά, οι Kardashian έχουνε μεγάλη επιρροή…

Η Μαντώ Γαστεράτου με μαγιό στα χιόνια εξέπληξε τους fans της, ανεβάζοντας μια σχετική φωτογραφία στο Instagram. Μάλιστα, δείχνει ότι το απολαμβάνει αλλά εμείς μόνο που την βλέπουμε κρυώνουμε (και είμαστε σίγουρες πως από μέσα της “τουρτουρίζει”)!

Πρόκειται για κάποια νέα μόδα ρε παιδιά; Πρώτα είδαμε τις αδερφές Kourtney Kardashian και Kendall Jenner και τώρα βλέπουμε και τις δικές μας… τις εγχώριες.

Την αρχή έκανε η Kendall….

Και ακολούθησε και η Kourtney…

Και ποιος μπορεί να σκέφτηκε αυτό το trend; Ποιος μπορεί να είπε “ωραία μέρα για να βάλω μαγιό και να βγω για φωτογράφιση;”. Κορίτσια μια θερμή παράκληση: Μην το δοκιμάσετε στην αυλή του σπιτιού σας αν το έχει στρώσει (γιατί που να βγείτε παραέξω έτσι θα σας παρεξηγήσουν). Μην το δοκιμάσετε γιατί είναι επικίνδυνο για την υγεία και δεν έχει κανένα, μα ΚΑΝΕΝΑ νόημα.

Εμείς πάντως θα αφήσουμε τις “σελεμπριτούδες” να βγάζουν φωτογραφίες γυμνές στο χιόνι για… να κερδίσουν τις εντυπώσεις και μερικά likes και θα συνεχίζουμε να ντυνόμαστε σαν “κρεμμύδι” και να φτιάχνουμε χιονάνθρωπο.

Δείτε επίσης:

Φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε απ’ την πανέμορφη, χιονισμένη Αττική!