Η Jennifer Lopez μας έχει χαρίσει πολλές αξέχαστες στιγμές. Hustlers. Selena. Jenny from the Block. Μοναδικές εμφανίσεις, συνεντεύξεις και μηνύματα γεμάτα δύναμη. Η φωτογράφιση της Jennifer Lopez στο GQ είναι ό,τι καλύτερο θα δεις σήμερα. 

Το είδωλο του 2019 για το περιοδικό είναι η Jennifer Lopez. H καριέρα της μετρά 20 χρόνια τώρα και νιώθουμε σαν να τη γνωρίζουμε προσωπικά. Κάνει ό,τι αγαπά, το κάνει με πάθος, δίνει το 100% του εαυτού της και ποτέ δεν μας απογοητεύει.

Είναι 50 χρονών και έχει ζήσει μια ζωή γεμάτη. Με τα πάνω της και τα κάτω της, όπως όλοι. Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας αλλά και η γυναίκα που σε εμπνέει. Η φωτογράφιση της Jennifer Lopez μας δείχνει όλο τον δυναμισμό της καλλιτέχνιδας, τη γυναικεία πλευρά της, την πιο αποφασιστική, την πιο δυναμική, της γυναίκας που ξέρει τι θέλει και πώς να το διεκδικήσει.

Στη συνέντευξή της στο περιοδικό GQ, η J.Lo αποκάλυψε πως δεν πληρώθηκε για την ταινία Hustlers, την πιο πρόσφατη ταινία της στην οποία υποδύεται την Ramona. “Το έκανα δωρεάν. Όπως η Jenny From the Block… κάνω αυτό που αγαπώ», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Ναι, όλα αυτά τα εξαντλητικά μαθήματα για pole dancing, όλες οι εξαντλητικές πρόβες ήταν επειδή ήταν μια δουλειά που αγαπούσε. Και γι΄αυτό δέχτηκε τον ρόλο.

Τι ετοιμάζουν Kim Kardashian και Jennifer Lopez;

Μια ταινία… γυναικεία υπόθεση. Γυναίκες παραγωγοί, γυναίκες σεναριογράφοι, ηθοποιοί. «Παρακολουθούμε τους άντρες να εκμεταλλεύονται τις γυναίκες σε ταινίες για πολύ καιρό, γι ‘αυτό ήταν μια διασκεδαστική βόλτα για να δούμε πως ο τροχός γυρίζει», είπε η ίδια χαρακτηριστικά.

Αυτού του είδους η αυτοπεποίθηση σηματοδοτεί τις περισσότερες από τις μεγαλύτερες στιγμές της Jennifer, τουλάχιστον στον τρόπο που μιλάει γι ‘αυτές.

Όπως αποκάλυψε η J. Lo στη συνέντευξή της μια από τις βασικές διαφορές με την προσωπικότητα που υποδύεται στην ταινία Hustlers, είναι η προσέγγιση της ίδιας και της Ramona στα οικονομικά.

Τα χρήματα και το κέρδος δεν αποτέλεσαν ποτέ στόχο, σε αντίθεση με την γυναίκα που υποδύεται που είναι η κινητήρια δύναμη για τα πάντα.

Δεν παρακινούμαι ποτέ από τα χρήματα… Έχω πάντα κίνητρα – θέλω να είμαι μεγάλη ηθοποιός, σπουδαία τραγουδίστρια, σπουδαίa χορεύτρια, θέλω να κάνω ταινίες, θέλω να κάνω μουσική και τα χρήματα θα έρθουν

Δες και αυτό:

Η Jennifer Lopez στην πασαρέλα με το θρυλικό φόρεμα Versace 20 χρόνια μετά!