Η φωτογραφία που ανέβασε η Δούκισσα Νομικού και “έλιωσε” το Instagram!

LIKE US ON FACEBOOK

Ευτυχισμένη κι ανυπόμονη φαίνεται να είναι η Δούκισσα Νομικού στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Η έγκυος Δούκισσα Νομικού έκανε το Instagram να “λυγίσει” με τη φωτογραφία που ανέβασε το Σάββατο 25 Μαΐου με τον ενός έτους γιο της. Η σταρ φαίνεται πιο χαρούμενη από ποτέ, κρατώντας το ένα της παιδάκι από το χέρι και έχοντας το άλλο ακόμα στην κοιλιά της.

Η Δούκισσα Νομικού διανύει ήδη το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης και περιμένει με ανυπομονησία το δεύτερο παιδάκι της, που, όπως έχει δηλώσει, θα είναι και κοριτσάκι.

Παρ’ όλα αυτά, το Instagram “έλιωσε” με τη δημοσίευση που έκανε η όμορφη παρουσιάστρια, όχι με την κοιλίτσα της, αλλά με το γιο της. Όπως έχει πει και η ίδια, ο μικρός της γιος, Σάββας, είναι μόλις ενός ετών και είναι ένα πολύ εύκολο μωρό, αφού κοιμάται αρκετές ώρες το βράδυ. Επιπλέον, η ίδια έχει δηλώσει ότι μετά τη γέννηση του γιου της έχει γίνει και πιο τρυφερή.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται να απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα της Μυκόνου παρέα με το αγοράκι της.

Οι δυο τους στην ακρογιαλιά του όμορφου νησιού με τον ουρανό να έχει πάρει τα χρώματα από τη δύση του ηλίου είναι αξιαγάπητοι. Ο μικρός φαίνεται να κάνει τα πρώτα βηματάκια του στην άμμο με τη θάλασσα να του βρέχει τα πόδια, ενώ η “χαζομαμά”, όπως αποκαλεί τον εαυτό της η Δούκισσα Νομικού, με πολλή αγάπη κρατά από το χέρι τον μικρό Σάββα.

Διαβάστε ακόμα όσα είπε η Δούκισσα Νομικού:

Δούκισσα Νομικού: «Ανυπομονώ να ζήσω το θαύμα για δεύτερη φορά!»
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved