Η Ναταλία Γερμανού έκανε φάρσα στο Γιώργο Τσαλίκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στον Sfera 102,2!

Η Ναταλία Γερμανού έκανε φάρσα στο Γιώργο Τσαλίκη

Εδώ και λίγο καιρό ο Γιώργος Τσαλίκης έχει ξεκινήσει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή στο σταθμό Sfera στην οποία του δίνεται η δυνατότητα να συνομιλεί με τους ακροατές του για τα προσωπικά θέματα που τους απασχολούν.

Την περασμένη Πέμπτη, περίμενε μία έκπληξη τον Γιώργο Τσαλίκη αφού δεν περίμενε την φάρσα που του είχε ετοιμάσει η Ναταλία Γερμανού μαζί με το συνάδελφο του. Χτύπησε λοιπόν το τηλέφωνο του Γιώργου Τσαλίκη και στην γραμμή ήταν μία κοπέλα η οποία είχε υποτιθέμενο πρόβλημα με το αγόρι της και την αδερφή της και ότι φλερτάρουν μεταξύ τους. Αφού του περιγράφει το περιστατικό και της λέει τη γνώμη του ο τραγουδιστής του ζητάει να προσθέσει και κάτι τελευταίο πριν κλείσουν λέγοντας του ότι τον έχει γείτονα! Έτσι, λοιπόν κατάλαβε ότι ήταν η παρουσιάστρια στην άλλη γραμμή, η οποία είναι και κουμπάρα του, και του έκανε φάρσα.

Ο Γιώργος Τσαλίκης αποστομωμένος στην αρχή το μόνο που έλεγε είναι ότι την “έφαγε” καθώς δε κατάλαβε στιγμή ότι πίσω από την “Έλενα” κρυβόταν η Ναταλία Γερμανού!

Η παρουσιάστρια έχει κάνει και άλλες εξίσου πετυχημένες φάρσες στο παρελθόν χωρίς να γίνει αντιληπτή!