Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στο My Style Rocks με μία φαντασμαγορική εμφάνιση. Παρά το γεγονός ότι είχε επικρατήσει ότι δε θα αποτελεί στη φετινή τηλεοπτική σεζόν μέλος της κριτικής επιτροπής έγινε η ανατροπή!

Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στο My Style Rocks

Ο Λάκης Γαβαλάς επέστρεψε στο τηλεπαιχνίδι του My Style Rocks όμως θα βρίσκεται μόνο στα Gala του show. Η παρουσιάστρια του παιχνιδιού Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε ότι θα έχει τη δυνατότητα να δίνει και την ψήφο του κάτι που δε συνέβαινε με άλλους guest κριτές.

To πρώτο Gala του Μy Style Rocks ξεκίνησε πριν λίγη ώρα και το θέμα του ήταν «Μusical». Δίπλα στους Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου και Χάρη Χριστόπουλο, τους κριτές του παιχνιδιού, βρέθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς με την εμφάνιση του να ξεχωρίζει για ακόμα μία φορά.

Η Κατερίνα Στικούδη υποδέχτηκε τους κριτές έναν έναν και τελευταίος και.. “αγριότερος” εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος εμφανίστηκε ως γάτα! Ο ίδιος εμφανίστηκε με χρυσή μάσκα γάτας και μία μακριά ουρά γάτας! Φυσικά στην είσοδο του στο πλατό προσομοίωσε της κινήσεις της γάτας κάνοντας την εμφάνιση του ακόμα πιο φαντασμαγορική!

Δες το video από την είσοδο των κριτών:

Διάβασε ακόμα:

Το μήνυμα της Κατερίνα Στικούδη πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks