Για τον άγνωστο τσακωμό με την Εύη πριν μπουν τα κορίτσια στο σπίτι του Greece’s Next Top Model μίλησε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία απάντησε σ’ όλα τα hate tweets του GNTM, μέσα από τη «Φωλιά των ΚουΚου».

Η Εύη απ’ την «τριάδα της φωτιάς» είναι η… χειρότερη, υποστηρίζει η Γαρυφαλλιά, η οποία κάνει λόγο για έναν τσακωμό που είχαν πριν μπουν στο σπίτι:

Η “τριάδα – φωτιά” μας έχει βάλει εμένα και την Άννα Αμανατίδου στο μάτι πριν καν μπούμε στο σπίτι του Next Top Model γιατί τσακώθηκα εγώ με την Εύη! Της λέω ‘άκου Εύη μου πήγες να κάτσεις μια βδομάδα στο Nomads και ήρθες να κάτσεις και μια εβδομάδα εδώ και θα μας πρήξεις τα… κατάλαβες!’ 

Το 22χρονο μοντέλο αποκάλυψε πως ο πυρήνας της τριάδας- φωτιά είναι η Εύη παρά το ότι εμείς την βλέπουμε να κρατάει σχετικά χαμηλούς τόνους σε σύγκριση με τις άλλες δύο κοπέλες. «Η Εύη είναι ο πυρήνας αλλά δεν το δείχνει είναι έξυπνη θα έλεγα. Η Μέγκι απλά βγάζει κακίες, δεν ξέρει πως να μιλήσει και πως να εκφραστεί. Η Εύη τα βγάζει όλα off camera. Αυτό είναι το κακό», είπε η Γαρυφαλλιά.

Απαντώντας σε tweet για το ποια από τις τρεις αντιπαθούσε περισσότερο, η Γαρυφαλλιά είπε πως «αντιπαθούσα πιο πολύ την Εύη και τη Μικαέλα γιατί μου έλεγαν ψέμματα ότι δεν λέμε τίποτα, ότι αντιθέτως εμείς ήρθαμε εδώ να κάνουμε τη δουλειά μας και δεν ασχολούμαστε μαζί σου είσαι αδιάφορη και όπως είδατε στα επεισόδια έλεγαν πάρα πολλά».

Παράλληλα, η ίδια τόνισε πως δεν συμφιλιώθηκε ποτέ με τη Μικαέλα ούτε έχει σκοπό ενώ είπε ότι η Μικαέλα την πλησίασε να της μιλήσει όταν αποφάσισε να φύγει γιατί φοβόταν για το τι θ’ ακούσει όταν θα έβγαινε απ’ το παιχνίδι σχετικά με το ποιος είπε ότι την έβαλε στο GNTM ο σύντροφός της.

Μόλις αποφάσισα να φύγω τότε αποφάσισε η Μικαέλα να με πιάσει να μου μιλήσει και μου είπε ότι όλο αυτό που έγινε με το αγόρι μου ότι και καλά με έβαλε αυτός μέσα, το είπε η Εύη και ότι ήθελε να το βγάλει από μέσα της. Φοβόταν ότι θα το ακούσω όταν βγω να το λέει στο παιχνίδι και ήθελε απλά να μου το ξεκαθαρίσει. Άρα νομίζω ότι με φοβόντουσαν όσο ήμουν μέσα στο σπίτι, γι’ αυτό και δεν τα έλεγαν μπροστά μου

Δες κι αυτό:

Όσα αποκάλυψε η Γαρυφαλλιά για τους τσακωμούς off camera στο GNTM