Η εξομολόγηση του Παύλου Χαϊκάλη: Χωρίσαμε και το φταίξιμο είναι δικό μου

LIKE US ON FACEBOOK

Καλεσμένος στην Ελεονώρα Μελέτη, ο Παύλος Χαϊκάλης για τον χωρισμό του υπήρξε αποκαλυπτικός, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί πως φταίει εκείνος για το διαζύγιο που ήρθε.

Ο ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του στην δημοσιογράφο, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την τρίτη σύζυγό του Μαρία, ρίχνοντας όλο το φταίξιμο για τον χωρισμό σε εκείνον, ενώ επανέλαβε πολλές φορές πόσο πολύ τον άλλαξε.

Μετά το διαζύγιο είπα ότι πρέπει να αλλάξω και στο θέμα των κιλών. Η πρώην σύζυγός μου δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Χωρίσαμε και το φταίξιμο ήταν δικό μου. Η Μαρία έδινε φως κι εγώ σκοτάδια. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που μόνο αυτή θα ξαναπαντρευόμουν. Αν η Μαρία θα είναι ευτυχισμένη σε μια σχέση, θα είμαι κι εγώ χαρούμενος. Η αλλαγή μου ως άνθρωπος είναι νίκη της Μαρίας

Όπως παραδέχθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, δεν πρόσεχε πολύ τον εαυτό του και τον είχε σιχαθεί και σ’ αυτό είχαν παίξει σημαντικό ρόλο τα παραπάνω κιλά. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να αλλάξει με το διαζύγιο.

Έπρεπε να το κάνω, είχα σιχαθεί τον εαυτό μου, το πάχος ήταν καταλύτης, είπα “πρέπει να αλλάξω”. Δεν πρόσεχα πολύ τον εαυτό μου

Ο Παύλος Χαϊκάλης για τον χωρισμό του στην Ελεονώρα Μελέτη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως είναι ακόμα ερωτευμένος με την πρώη σύζυγό του, ενώ τόνισε πως δεν θα πρέπει να θεωρούμε τον άνθρωπό μας δεδομένο.

Είμαι ακόμα ερωτευμένος με την πρώην σύζυγό μου. Δεν θα πρέπει να θεωρούμε δεδομένο τον άνθρωπό μας. Όταν φεύγει μια γυναίκα από μια σχέση φταίει πάντα ο άντρας

«Ό,τι γίνεται στη ζωή σου, είτε είναι μια συνεργασία στο θέατρο είτε είναι κάτι προσωπικό, όπως είναι ο γάμος μου ας πούμε τώρα που χώρισα… Αλλά οτιδήποτε γίνεται είτε είναι μια δουλειά είτε όπως είπα αισθηματικό, είτε χόμπι, είτε κοινωνικό, είτε φίλοι, έχουν γίνει για κάποιο λόγο», είχε δηλώσει ο ηθοποιός όταν είχε ερωτηθεί για πρώτη φορά για τον χωρισμό του.

Δες ακόμα:

Συγκινημένος ο Χαϊκάλης όταν ρωτήθηκε για το διαζύγιό του
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved