Σε μια εξομολόγηση προχώρησε ο Θοδωρής Μαραντίνης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού. Η εξομολόγηση του Μαραντίνη για το διαζύγιο που δεν περιμέναμε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το νέο του τραγούδι, αλλά και για τον χωρισμό του με την Σίσσυ Χρηστίδου.

Η εξομολόγηση του Μαραντίνη

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τα σχόλια σχετικά με το εάν το τραγούδι «Αχ να σε ξέχναγα» συνδέεται με τον χωρισμό του.

Όπως είπε ο ίδιος, όλα του τα τραγούδια συνδέονται με βιώματά του και ένα βίωμα γίνεται τραγούδι όταν μεγεθυνθεί. Έτσι, συμπλήρωσε ότι «υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις», ενώ είπε πως αρκετοί τον έχουν ρωτήσει για τη σύνδεση του “Αχ να σε ξέχναγα” με τον χωρισμό του.

Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά μπορείς να το κάνεις τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις

Παράλληλα, ο τραγουδιστής εξήγησε πως το νέο του τραγούδι είναι πιο εσωτερικό και διαφορετικό απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Το νέο μου τραγούδι είναι το “Αχ, να σε ξέχναγα” κυκλοφόρησε εν μέσω αυτής της κατάστασης. Είναι εσωτερικό και αρκετά διαφορετικά από ότι έχετε συνηθίσει τους Onirama, όχι τόσο δυναμικό αλλά φλερτάρει με διαφορετικούς ήχους, ίσως και πιο λαϊκούς, με ένα καταπληκτικό βίντεο κλιπ. Το κοινό μας, έχει αγκαλιάσει το νέο μας τραγούδι

Σχετικά με το διαζύγιο, ο Θοδωρής Μαραντίνης εξήγησε πως το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η ψυχολογία των παιδιών και ο λόγος που αποφάσισαν με την Σίσσυ Χρηστίδου να χωρίσουν ήταν και γιατί είναι άσχημο για τα παιδιά να βλέπουν ότι οι γονείς τους δεν είναι ευτυχισμένοι μαζί.

Η εξομολόγηση του Μαραντίνη για το διαζύγιο:

Στην διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας

Δες ακόμα:

Το νέο τραγούδι των Onirama θα γίνει το νέο σου κόλλημα! | Video