Τι αποκάλυψε η Μυρτώ Αλικάκη για τον Πέτρο Λαγούτη, για τη γνωριμία αλλά και τον χωρισμό τους; Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για όλα.

Τι είπε η Μυρτώ Αλικάκη για τον Πέτρο Λαγούτη; Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία με το Πέτρο Λαγούτη αλλά και το γεγονός ότι δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο.

Η Μυρτώ Αλικάκη έχει δύο παιδιά ηλικίας 16,5 και 13 και όπως δήλωσε ήθελε σε όλη της ζωή να γίνει μαμά και έγινε!

Αναφορικά με τη γνωριμία της με τον Πέτρο Λαγούτη, αυτή έγινε μέσω κοινών γνωστών και μαζί έμειναν 11 χρόνια. Όπως είπε, μεταξύ άλλων, αγαπάει πολύ τους καλλιτέχνες, ενώ δήλωσε πως θα της ήταν πολύ δύσκολο να είναι με έναν άνθρωπο που δεν έχει κάποιο είδος καλλιτεχνικής φλέβας.

Με τον Πέτρο συναντηθήκαμε μέσω κοινών γνωστών. Ήταν ακόμη στη σχολή γιατί είχε γραφτεί μεγαλύτερος και εγώ είχα αποφοιτήσει. Νομίζω θα μου ήταν δύσκολο να είμαι με έναν άνθρωπο που να μην έχει καλλιτεχνική φλέβα. Μείναμε μαζί 11 χρόνια

Όπως είπε η Μυρτώ Αλικάκη με τον Πέτρο Λαγούτη δεν έχουν πάρει ποτέ διαζύγιο, αλλά ποιος είναι ο λόγος;

Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να πάρουμε διαζύγιο. Είναι κάτι που το αρχικά το αμελήσαμε. Εμείς νιώθουμε σαν να το έχουμε πάρει. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε. Κάθε άλλο. Είμαστε στα αλήθεια πολύ καλά μεταξύ μας. Κάνουμε πολλά πράγματα όλοι μαζί

Παράλληλα, όπως δήλωσε η ηθοποιός έναν άνθρωπο που αγάπησες πολύ κι έχεις μαζί του και δύο παιδιά, δεν νοείται να πάψεις να τον αγαπάς.

«Δε πάψαμε ποτέ να αγαπάμε ή να εκτιμούμε ο ένας τον άλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όσα είχε πει ο Λαγούτης στο iPop.gr:

Ο Πέτρος Λαγούτης στο Fast and Curious