Σε μια διαφορετική συνέντευξη είδαμε τη Μέγκι Ντρίο το βράδυ της Τετάρτης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η πρώην παίκτρια του GNTM αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε τα τελευταία χρόνια, από τότε που ήρθε στην Ελλάδα απ’ την Αλβανία.

Η Μέγκι για τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχτεί αναφέρθηκε στο ότι το bullying που είχε δεχτεί στο παρελθόν για την καταγωγή της, την είχε οδηγήσει στο να σταματήσει το σχολείο, ενώ εξομολογήθηκε πως ο πρώην σύντροφός της της είχε ασκήσει επίσης λεκτική επίθεση.

Συγκεκριμένα, η Μέγκι είπε πάνω σ’ έναν τσακωμό στο τέλος της σχέσης τους, της είπε: «Αλβανίδα γύρνα πίσω στη χώρα σου» πληγώνοντάς τη.

Η Μέγκι αποκάλυψε πως σταμάτησε σε κάποια στιγμή το σχολείο καθώς δεχόταν bullying για την καταγωγή της και αναφέρθηκε σε μερικά απ’ τα σχόλια που έχει ακούσει για εκείνη:

Έχω ακούσει άνθρωπο να λέει “δεν θέλω να μιλήσω στην κοπέλα γιατί είναι Αλβανίδα” ή “δεν θα πήγαινα με αυτή την κοπέλα γιατί είναι από την Αλβανία”. Τα έχω ακούσει αυτά τα σχόλια! […] Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά αν δεν θέλουν μία, δεν θέλω εκατό. Εγώ είμαι ένα παιδί που ήρθε στην Ελλάδα λόγω του μπαμπά μου που ήταν πρόεδρος της ομάδας βόλεϋ του ΠΑΟΚ. Αγάπησα την Ελλάδα γιατί μας φιλοξένησε, ειδικά τη Θεσσαλονίκη που είναι η πόλη μου. Μου έδωσε το σπίτι η Ελλάδα, με αγκάλιασε. Είχα σταματήσει ένα χρόνο το σχολείο, την Γ’ Λυκείου, επειδή είχα πάει στο Anatolia που είχε και Έλληνες. (σ.σ. Πρόκειται για το «Αμερικάνικο Κολλέγιο» της Θεσσαλονίκης, ένα από τα πιο γνωστά ιδιωτικά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας). Έλεγα στους γονείς μου ότι δεν θέλω να πηγαίνω σχολείο γιατί άκουγα αυτά τα σχόλια, με δείχνανε και έλεγαν ότι είμαι Αλβανίδα

Τι έγινε στη συνέχεια; Η Μέγκι είπε πως κάθισε ένα χρόνο στο σπίτι και έδωσε εξετάσεις μέσω internet. Είπε πως εκείνη την περίοδο είχε σοβαρό πρόβλημα κι είχε μείνει εντελώς μόνη της.

«Δεν είχα καθόλου κορίτσια να περνάω έστω το διάλειμμα. Είχα επηρεαστεί ψυχολογικά πάρα πολύ. Αυτή ήταν η στιγμή της ζωής μου που οι γονείς μου με πήγαν σε ψυχολόγο, που ήταν το πιο σωστό», συμπλήρωσε.

Διάβασε ακόμα:

Εύη για τη Μέγκι: Ποιο ήταν το μεγάλο της ψέμα;