Για τη συγκινητική στιγμή που είδε τον σύντροφό της αγκαλιά με τον μικρό Μάξιμο μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου για τον μικρό Μάξιμο είναι για την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο, όπου είδε τον αγαπημένο της, Φίλιππο, να παίρνει στην αγκαλιά του το μωρό και να κοιμούνται.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις δυσκολίες του τοκετού και στο πόσο τη βοήθησε ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος, μετά τον ερχομό του γιου τους.

«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη μέρα στο μαιευτήριο, όταν ο Φίλιππος πήρε στην αγκαλιά του τον μικρό και κοιμήθηκαν και οι δύο. Ήταν η πιο συγκινητική εικόνα της ζωής μου», είπε η Οικονομάκου ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον θηλασμό:

Θήλασα για αρκετό διάστημα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το θηλασμό. Υπάρχουν ωστόσο γυναίκες που δεν μπορούν –δεν έχουν αρκετό γάλα– και είναι πολύ άσχημο να υπάρχει ο διαχωρισμός “καλή και κακή μαμά” με γνώμονα το θηλασμό

Η ηθοποιός συνέχισε λέγοντας πως πολλές γυναίκες έχουν ενοχές, απογοητεύονται, κλείνονται στον εαυτό τους σε αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο της λοχείας, «και είναι κρίμα».

Το παν, όπως είπε η Αθηνά Οικονομάκου, είναι να είναι καλά η μαμά γιατί τότε θα είναι καλά και το μωρό!

Μιλώντας για τη στιγμή που αντίκρισε για πρώτη φορά τον Μάξιμο, η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε ότι: «Τα συναισθήματα εκείνη τη στιγμή είναι ανάμεικτα. Όταν έχεις πονέσει πολύ, όταν έχεις υπερπροσπαθήσει και έχεις ξεπεράσει τα όριά σου σε επίπεδο αντοχής, έρχεται το συναίσθημα της απόλυτης ευτυχίας –ότι τα κατάφερες– αλλά ταυτόχρονα και του απόλυτου πανικού. Έχεις στην αγκαλιά σου ένα πλασματάκι που κλαίει ασταμάτητα και δεν ξέρεις τι να κάνεις, πώς να το πιάσεις. Επομένως, είναι ένας κλαυσίγελος όπου δεν γνωρίζεις τι σου συμβαίνει ακριβώς».

Η Αθηνά Οικονομάκου παραδέχτηκε μάλιστα ότι δεν ένιωσε αμέσως τη γαλήνη και ότι η σύνδεση με το μωρό έρχεται σταδιακά.

Διαβάστε ακόμα:

Η Αθηνά Οικονομάκου για τον τοκετό και τη στιγμή που κράτησε τον Μάξιμο!