Η εξομολόγηση της Άση Μπήλιου στη Μελέτη για την υιοθεσία και τους θετούς γονείς

LIKE US ON FACEBOOK

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης η Άση Μπήλιου στην Ελεονώρα Μελέτη. Η αστρολόγος μίλησε για τους θετούς της γονείς, αλλά και για την απόφαση να μην κάνει ποτέ εκείνη παιδί.

H Άση Μπήλιου στη Μελέτη είπε πως οι γονείς της έφυγαν απ’ τη ζωή την ίδια ημέρα, με διαφορά δέκα ετών, μίλησε για εκείνους με πολλή αγάπη, αποκάλυψε το πώς έμαθε για την υιοθεσία της, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θέλησε να αποκτήσει ποτέ παιδί.

Η Άση Μπήλιου περιέγραψε το πώς έμαθε σε ηλικία 15 ετών ότι είναι υιοθετημένη. Η αγάπη της για την punk μουσική και η διαφορετικότητα στην εμφάνισή της, οδήγησαν τη θετή της μητέρα στο να της αποκαλύψει την αλήθεια:

Μου είπε η μητέρα μου ότι «σε έχουμε υιοθετήσει από τριών ημερών». Ήταν μεγάλο σοκ για μένα το οποίο όμως κράτησε μια μέρα […] Είπα στη μητέρα μου ότι δεν θα ήθελα να είχα μάθει αυτή λεπτομέρεια και ότι αλλάζει πολλά πράγματα αλλά όχι όπως εκείνη φοβόταν. Αυτό με έδεσε ακόμη περισσότερο με τη μητέρα μου. Αν τους αγαπούσα μια φορά πριν, η αγάπη μου έγινε απέραντη γι’ αυτούς

Η γνωστή αστρολόγος τόνισε πως ποτέ δεν έψαξε να βρει τους βιολογικούς γονείς της, ενώ σχολίασε πως την έδωσαν για έναν πολύ αστείο λόγο. «Οικογένεια είναι οι άνθρωποι που σε μεγαλώνουν, όχι εκείνοι που σε φέρνουν στη ζωή και μετά σε δίνουν», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με την μητέρα της, λίγο πριν πεθάνει.

Ημουν στο νοσοκομείο μαζί της και λίγο πριν κλείσει τα μάτια της μου είπε να βρω τη βιολογική μου οικογένεια για να μην μείνω μόνη. Εγω της είπα ότι δεν πρόκειται να το κάνω γιατί η μητέρα μου είναι εκείνη και καμία άλλη

Ωστόσο, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως από τη μία πλευρά, σαφώς και τους έχει συγχωρήσει γιατί έπρεπε να τους συγχωρήσει, ενώ τόνισε πως τους ευχαριστεί γιατί καλώς ή κακώς βοήθησαν να έχει ένα DNA, που δεν τη χαλάει.

Τους σκέφτομαι γιατί δίνεις ένα παιδί, το οποίο το πιθανότερο είναι να μη το ξαναδείς. Εκείνοι είναι αναγκασμένοι να με βλέπουν κάθε μέρα. Για μένα αυτό είναι σκληρό

Στη συνέχεια, η Άση Μπήλιου αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην αποκτήσει παιδί, λέγοντας πως οι δικές της δυνατές φοβίες αλλά και η απώλεια των γονιών της ήταν οι σημαντικότερες αιτίες.

Δες κι αυτό:

«Μητέρα γίνεσαι απ’ την καρδιά σου»- Ένα συγκινητικό video για την αξία της υιοθεσίας

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved