Τον τελευταίο καιρό η ΕΡΤ φαίνεται να κάνει στροφή στις εκπομπές της, οι οποίες έχουν αρκετά ψυχαγωγικό χαρακτήρα με παρουσιαστές της ΕΡΤ που δεν είχαμε ξαναδεί στο κανάλι. 

Το κανάλι έχει εντάξει στο δυναμικό του καλλιτέχνες, ηθοποιούς κι όχι μόνο που ίσως να μην περιμέναμε να δούμε, ωστόσο μας έκανε την έκπληξη και συνεχίζει να μας την κάνει φυσικά, αφού προσφάτως μάθαμε μια ακόμα προσθήκη που φαίνεται πως μόνο καλό θα κάνει στο κανάλι.

Ποιοι είναι οι παρουσιαστές της ΕΡΤ που βλέπουμε ήδη και θα δούμε στις οθόνες μας και μας έχουν εκπλήξει θετικά; 

Η πιο πρόσφατη προσθήκη του καναλιού δεν είναι άλλη φυσικά από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος θα παρουσιάσει μια δική του πρωτότυπη ιδέα που έχει στόχο να γνωρίσουμε με την ξεχωριστή ματιά του τους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, το Καλοκαίρι του 2021.

Ένας ακόμα γνωστός και ταλαντούχος ηθοποιός βρίσκεται στην ΕΡΤ με δικιά του εκπομπή. Ο Νίκος Κουρής κάθε απόγευμα υποδέχεται στην ΕΡΤ1 τους παίκτες και τους τηλεθεατές σ’ ένα πραγματικά πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι, με τίτλο «Δες και βρες».

Ο Γιώργος Λέντζας είναι ένα ακόμη άτομο που προστέθηκε προσφάτως στο δυναμικό της ΕΡΤ, μ’ ένα ολοκαίνουργιο πρότζεκτ, βασισμένο στη βρετανική παραγωγή του BBC «A Question of Sport» για την ερχόμενη σεζόν. Να θυμίσουμε πως παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 την ταξιδιωτική-ποδοσφαιρική εκπομπή «Football Stories».

Από τις 6 Ιουνίου βλέπουμε στις οθόνες μας μια πρωτότυπη εκπομπή, τις “Ιστορίες Μόδας” με την Κάτια Ζυγούλη στην παρουσίαση. Μέσα από συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, το μοντέλο προσεγγίζει τις νέες τάσεις και καλείται να επικοινωνήσει στο κοινό την ιστορία κάθε ρούχου. Επιπλέον, έρχεται σε άμεση επαφή με τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν στο χώρο της μόδας και μαζί τους ανιχνεύει τον τρόπο με τον οποίο η Ελλάδα παράγει και εξάγει ιδέες και σχέδια, με στυλ και άποψη.

Η Νάντια Κοντογεώργη, μέσα από το «φλΕΡΤ», το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1, δίνει την απάντηση στο ερώτημα «Πώς μπορούμε να αγγίξουμε το πραγματικό νόημα της ζωής;». Μια εκπομπή που αγαπά την τέχνη και τον πολιτισμό, ενδιαφέρεται για την υγεία, την ευεξία, τα ταξίδια, τον αθλητισμό, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην επιστήμη και στην τεχνολογία. Μια εκπομπή που φροντίζει τις μαμάδες, τους μπαμπάδες και τα παιδιά, λατρεύει τη μόδα, τη μουσική, τα μαστορέματα, κάθε δημιουργική κατασκευή και χειροτεχνία, σέβεται το παρελθόν, νοιάζεται για το παρόν και ετοιμάζει το μέλλον.

Έτσι λοιπόν, η ΕΡΤ ενισχύει το δυναμικό της με πρωτότυπες, ψυχαγωγικές εκπομπές που μας έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον! 

Photo: Pexels