Ο Φίλιππος Μιχόπουλος μπήκε στη ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου πριν από μερικά χρόνια και τη φώτισε. Η ηθοποιός έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν την αγάπη και τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της και φυσικά τα γενέθλιά του, τα οποία ήταν χθες, Τρίτη, δεν θα μπορούσαν παρά ν’ αποτελέσουν μια ακόμα αφορμή για να εκδηλώσει η Οικονομάκου τα συναισθήματά της.

Η ερωτική εξομολόγηση της Αθηνάς Οικονομάκου στον σύζυγό της έγινε μέσω Instagram, με την ηθοποιό να ποστάρει μια φωτογραφία με τους δυο τους απ’ την Καλιφόρνια.

Ο Φίλιππος Μιχόπουλος είχε τα γενέθλιά του την Τρίτη και η σύζυγός του αποφάσισε να γράψει τα πιο γλυκά λόγια κάτω απ’ τη φωτογραφία τους: «ʜᴀᴘᴘʏ ʙɪʀᴛʜᴅᴀʏ ᴛᴏ ᴛʜᴇ ᴍᴏsᴛ ᴡᴏɴᴅᴇʀғᴜʟ,ʜᴀɴᴅsᴏᴍᴇ & ғᴜɴɴʏ ᴍᴀɴ-ʜᴜsʙᴀɴᴅ-ᴅᴀᴅᴅʏ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴡʜᴏʟᴇ ᴡᴏʀʟᴅ».

Με το μήνυμά της, η Αθηνά Οικονομάκου λέει χρόνια πολλά στον πιο «υπέροχο, όμορφο και αστείο άντρα- σύζυγο- μπαμπά σ’ όλο τον κόσμο»!

Πριν από λίγο καιρό, η Αθηνά Οικονομάκου είχε μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη για το μωράκι της ενώ είχε αποκαλύψει και σε ποιον μοιάζει περισσότερο! Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι το βλέμμα και τα μάτια μοιάζουν στον σύντροφό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, ενώ τα χείλη και η μύτη «είναι δικά μου».

Αλλά το βλέμμα είναι τόσο έντονο, που είναι ίδιο του μπαμπά, οπότε αν τους δεις είναι ολόιδιοι. Είναι του μπαμπά το αγόρι

Διαβάστε ακόμα:

Η Αθηνά Οικονομάκου με μπικίνι 2,5 μήνες μετά τη γέννα…μας αφήνει άφωνες! (Photo)