Το Καφέ της Χαράς έχει επιστρέψει δυναμικά κι έχει μπει στις ζωές μας. Ποια είναι η επιστροφή στο Καφέ που όλοι περιμένουμε πώς και πώς να δούμε; Η Δασκάλα! Ναι, η Δασκάλα ή αλλιώς Σοφία Μουτίδου στο Καφέ της Χαράς επιστρέψει και η αποκάλυψη έγινε απ’ τον Χάρη Ρώμα.

Η Μουτίδου στο Καφέ της Χαράς έχει δώσει τη δική της πινελιά στη σειρά του Ant1 και δεν γίνεται να μην τη δούμε ξανά. Άλλωστε όλοι περιμένουμε αυτήν την επιστροφή πώς και πώς.

Και τελικά θα συμβεί στα προσεχή επεισόδια. Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας ο αγαπημένος χαρακτήρας της “Δασκάλας”, όπως τον ενσάρκωσε πολύ επιτυχημένα η Σοφία Μουτίδου στους δύο πρώτους κύκλους θα επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι.

«Η Δασκάλα θα μπει στο Καφέ. Τη Σοφία τη θέλω οπωσδήποτε. Και μάλιστα αυτό έγινε με ένα έντονο δικό μου θέλω γιατί ο ρόλος είχε τελειώσει, εφόσον πήγε στο ψυχιατρείο. Η Σοφία, όμως, είναι η Σοφία» είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας κι εμείς απλά ανυπομονούμε να τη δούμε στην οθόνη μας.

Η τηλεθέαση του Καφέ της Χαράς είναι στα ύψη και στο Twitter επικρατεί πανικός!

Σε ποιο επεισόδιο θα δούμε τη Ζέτα Δούκα;

Η Ζέτα Δούκα θα είναι ακόμη μια πολύ ευχάριστη συμμετοχή στη σειρά που θα ταράξει τα νερά στο Κολοκοτρωνίτσι αλλά και στη ζωή του Πώποτα.

Η ηθοποιός θα υποδυθεί τη Στέλλα και μιλώντας στο περιοδικό “Λοιπόν” μίλησε λιγάκι για το ρόλο της… όσα δηλαδή της επιτρέπεται να πει.

«Δεν αποκαλύπτω το ρόλο μου, δεν μου επιτρέπεται, αλλά έχει να κάνει γενικότερα με ένα σενάριο που “πατάει” επάνω σε μια Χαρά του παρελθόντος αλλά και μια ανανέωση σε σχέση με το μέλλον», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω – κάτω. Η ίδια πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η κόρη της Χαράς. Γενικώς, θα ταράξει πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού αλλά και ειδικώς του Περίανδρου Πώποτα

Θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή… καθώς θα τη δούμε στο 8ο επεισόδιο.

Δες το trailer του τρίτου επεισοδίου:

Το trailer του 3ου επεισοδίου του Καφέ της Χαράς είναι απολαυστικό!